Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.10.2018 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

EXKLUZÍVNE Identita prekladateľky Aleny odhalená: Toto je tvár objednávateľky popravy Jána a Martiny!

Celé Slovensko sa pýta, kto stojí za objednávkou vraždy Jána Kuciaka († 27) a Martiny Kušnírovej († 27). Prokuratúra už potvrdila, že jedným z článkov reťazca má byť Alena Zsuzsová (44), no k súčasným obvineným majú pribudnúť ďalší.

Počas predvádzania na súd, ktorý rozhodoval o väzbe, si Alena zakrývala tvár dlhými čiernymi vlasmi. Nový Čas získal fotografie, ktoré ukazujú jej podobu spred niekoľkých rokov. Záhadnú prekladateľku spoznalo Slovensko po piatkovej razii v Komárne, kde ju zobrali príslušníci NAKA v rámci akcie News.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Okrem nej, ktorú označujú za objednávateľku vraždy, polícia obvinila aj expolicajta Tomáša Szabóa, ktorý mal strieľať, bývalého vojaka Miroslava Marčeka ako vodiča a Zoltána Andruskóa, ktorý mal byť sprostredkovateľom. Podľa čiastočných výsledkov vyšetrovania mala Alena dať za vraždu komplicom 50 000 € a zároveň odpustiť Zoltánovi dlh vo výške 20 000 €.

Pravdepodobné je, že Alena nie je na vrchole pyramídy a zadávateľom môže byť ďalší človek. „Odkiaľ tie peniaze mala, to je predmetom vyšetrovania. Robí sa na tom, aby sme zistili, odkiaľ tá objednávka prišla, nezostane to len v tejto polohe,“ povedal dozorový prokurátor. Isté tiež nie je, či Alena bude ochotná spolupracovať s vyšetrovateľmi pri objasňovaní popravy.

 

Nový Čas pátral po Aleninej totožnosti, keďže pri ceste na pojednávanie si zakrývala tvár dlhými čiernymi vlasmi. Jej identitu na fotografiách, ktoré sme získali, potvrdil expartner Marián aj viacerí oslovení susedia z Komárna s tým, že je na nich vyretušovaná a obrázky sú upravované. V čase ich vzniku si na svojej prezentácii dala záležať a štylizuje sa na nich do polohy sexice.

Otvoriť galériu

O Alene sa vie, že je matkou 15-ročnej dcéry. V minulosti podnikala vo viacerých firmách s rôznymi talianskymi podnikateľmi. Podľa susedov sa poznala s Mariánom Kočnerom, ktorému vraj robila prekladateľku z taliančiny. V posledných mesiacoch pred zadržaním ju zároveň vídavali voziť sa na drahých autách.

Z oficiálnych záznamov vyplýva, že s podnikaním skončila približne pred 10 rokmi, keď to zabalila vo svojich firmách, kde podnikala najmä s ľuďmi s talianskymi menami. V súčasnosti pritom funguje už len jedna z nich.

O svojej bývalej láske toho veľa nevedel povedať ani jej expartner Marián, s ktorým má dcéru. „Je to veľká hanba pre rodinu. S Alenou som sa ako partner rozišiel pred jedenástimi rokmi. S matkou mojej dcéry sme si však vtedy nerozumeli a keď mala malá štyri roky, rozišli sme sa. Ja som nikdy neskúmal, z čoho ona žije a kde pracuje,“ povedal Marián.

V utorok popoludní sa ozval aj expremiér Robert Fico, ktorý nepochopiteľne vylúčil, že za vraždou stála talianska mafia a označil to za „vymyslené a falošné obvinenie“. Prokuratúra to však vo svojich vyjadreniach nepotvrdila.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mač

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Speváčka trpela v bolestiach dva týždne.
Foto
Desivé dni Veroniky Nízlovej: Slzy a neutíchajúca bolesť! Twiinske zistili nepríjemné ochorenie
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko
 Nitrianski colníci zadržali falzifikáty riflí za 1,69 milióna eur
Foto
Nitriansky colníci zhabali fejky za 1,69 MILIÓNA! Odhalil ich tento DETAIL
Sydney Sweeney
Foto
Filmová producentka totálne NALOŽILA známej herečke: Nevie hrať a nie je ani PEKNÁ!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Boj proti medveďom: Z envirorezortu sa presunie 200.000 eur zásahovým tímom
Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?