Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.09.2018 06:00 | Šport
Foto

Na Kysuciach scéna ako z hororu: Po bitke a škrtení skončil hráč v nemocnici!

Skončil v nemocnici! Škandál, ktorým sa zaoberajú funkcionári Oblastného futbalového zväzu Kysúc, nemá obdobu.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Zápas 6. ligy na trávniku v Čadci-Horelici medzi domácim B družstvom a mužstvom TJ Lodno sa takmer skončil tragicky. Tesne pred koncom zápasu v 90. minúte mali totiž podľa tvrdení očitých svedkov dvaja čadčianski hráči brutálne napadnúť hosťujúceho Tomáša Škora (18) tak, že skončil až v nemocnici!

„Dnes bol zverejnený úradný záznam, takéto správanie k športu nepatrí, žiadame pre útočníkov exemplárny trest. Náš hráč skončil s otrasom mozgu, toto už nie je šport,“ povedal manažér TJ Lodno Rastislav Zeman. To, čo sa stalo v nedeľu na trávniku v Čadci, neznie ako opis športovej udalosti, ale ako historka zo života pouličných gangov. „Protihráč z Čadce priskočil k môjmu synovi, udrel ho päsťou alebo lakťom zboku do spánkovej časti hlavy a keď už ležal na zemi, škrtil ho lakťom. Nato priskočil ďalší a na zemi ho kopol. Syn skolaboval, triasol sa, bol v šoku. Dostal taký úder do hlavy, že som myslel, že bude po ňom,“ opísal Jozef, otec napadnutého futbalistu, ktorý bitku videl na vlastné oči a na polícii podáva trestné oznámenie.

Zasahovala záchranka

 

Tomáša Škora odniesli spoluhráči do šatne a vzápätí ho odviezla záchranka do nemocnice v Čadci. Po tom, ako absolvoval niekoľko hĺbkových vyšetrení, ho pustili domov a je momentálne PN.

Otvoriť galériu
Zdroj: roj

„Stále ma bolí hlava, no je mi lepšie ako v ten deň. Takýto hráč podľa mňa na trávnik nepatrí,“ povedal zranený futbalista pre Nový Čas.

Klubový manažér pripúšťa, že protihráči mohli byť nervózni z toho, že Lodnu sa podarilo vyrovnať z 3:1 na 3:3 a práve Škor asistoval pri všetkých troch góloch. „Takéto napadnutie je neprípustné a zväz to určite bude riešiť,“ vyjadril sa Rastislav Zeman. Zo zápasu existuje kamerový záznam a Čadcu B vyzvú, aby ho predložila na disciplinárke aj polícii. Existuje viacero svedkov, ktorí tvrdia, že klubový kameraman z Čadce má bitku nahranú na videu.

Oblastný futbalový zväz už dočasne pozastavil výkon hráčom Dominikovi K. (19) a Mariánovi Š. (39): „Celú záležitosť už rieši disciplinárka. Všetci rozhodcovia, poškodený a takisto obaja hráči sú predvolaní, prípadom sa zaoberá aj polícia. Podrobnejšie stanovisko zaujmeme po skončení vyšetrovania,“ povedal pre Nový Čas prezident čadčianskeho klubu Daniel Roman.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí