Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.09.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Vajdová sa po problémoch s alkoholom vracia do divadla: Drsný odkaz od kolegov

Vracia sa! Petra Vajdová (33), ktorej sa lepí smola na päty, mieri do roboty. Problémovej herečke Slovenského národného divadla totiž vyprší práceneschopnosť, ktorú strávila aj na protialkoholickej klinike.

Tam zbalila ženatého kamionistu Martina (43), ale časť dní a nocí strávených v náručí svojho milenca bude musieť oželieť v prospech divadla. Herečka by mala v novembri nastúpiť späť do šichty, ale jednoduché to mať rozhodne nebude!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Vajdová, ktorú policajti vlani nachytali za volantom s 2,4 promile alkoholu v krvi, sa začiatkom roka záhadne vyparila a pracovné ponuky potichu hádzala do koša. Bolehlav spôsobila aj Slovenskému národnému divadlu, ktoré muselo kvôli nej urobiť personálne zemetrasenie v predstaveniach.

Osvietená Petra sa však medzitým podrobila nevyhnutnej protialkoholickej liečbe v zahraničí a teraz, po mesiacoch strávených v izolácii, opäť mieri na dosky, ktoré znamenajú svet. „Pokiaľ mám informácie, má nastúpiť do SND, bude tam už v ďalšom skúšobnom odbobí od novembra. Veľmi sa na to teším,“ povedal Novému Času víkend herečkin strýko Jozef Vajda, ktorému osud problémovej netere leží na srdci.

 

„Samozrejme, som v kontakte, ani nie tak s Petrou ako s jej otcom, mojím bratom. Môžem vám povedať, že jej držím palce a verím, že sa všetko obráti na dobré, všetko bude fajn,“ nádeja sa Vajda. Zdá sa, že napriek nečakaným výstrelkom dostala talentovaná umelkyňa ďalšiu šancu, aby sa začlenila nielen medzi svojich kolegov, ale aj do bežného života.

V divadle, ktoré už raz šokovala svojou skratovou výpoveďou prostredníctvom esemesky, sú nateraz skúpi na podrobnosti. „Petra Vajdová je stále práceneschopná, a ako som vám už písal, kým neukončí PN, nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ zopakoval Novému Času šéf činohry Michal Vajdička.

Musí makať

Vajdovej návrat zrejme súvisí s chystanými premiérami na rok 2019. Internetová stránka SND už avizuje herečku na budúci február. V hre Štvorec stvárni novinárku. „Veľké hry sa skúšajú aj niekoľko týždňov dopredu, takže Peťu čaká veľa roboty. Od prvého dňa bude musieť skrátka poriadne zamakať. Je profesionálka, ale šetriť ju tu nebude nikto,“ tvrdí náš zdroj z divadla.

Otvoriť galériu

Zdá sa, že ani samotná herečka nemá veľký záujem naťahovať čas a ešte viac dráždiť svoje kolegyne. Tie totiž nechala v štichu, keď ju museli v hrách počas dlhej neprítomnosti zaskakovať. Herečkám Natálii Germáni, Dominike Kavaschovej či Kristíne Greppelovej mohol zliezť úsmev z  tváre najmä v lete, keď sa o Vajdovej, čerpajúcej PN, dočítali, že si užíva so ženatým milencom Martinom horúce chvíľ­ky v Chorvátsku.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali