Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.09.2018 19:02 | Šport | Hokej

Záujem o hokejový šampionát je obrovský: Sú ešte k dispozícii lístky na Slovákov?

V stredu počas prvého dňa predaja sa na hokejový šampionát v Bratislave a Košiciach (10. - 26. máj 2019) predalo vyše 11-tisíc permanentiek, balíčkov a denných vstupeniek v rôznych kombináciách.

Organizačný výbor odkazuje fanúšikom, že lístky na slovenský tím ešte vypredané nie sú.

Najväčší záujem bol prirodzene o vstupenky na duely domácej reprezentácie a susedného Česka, ktoré sa predávali v rôznych kombináciách. Počas prvých hodín bola kapacita, uvoľnená do predaja na tieto zápasy, vyčerpaná. "Záujem fanúšikov nás neprekvapil, ale jeho intenzita bola ohromujúca. Úvod predaja sprevádzali technické problémy nášho partnera, čo nás veľmi mrzí. Na druhej strane sme radi, že prvé vstupenky, ktoré sme do predaja uvoľnili - teda 30 percent z celkovej predajnej kapacity, našli svoju cestu k fanúšikom,“ povedal v tlačovej správe organizátorov prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Martin Kohút.

Okrem 11-tisíc predaných vstupeniek je ďalších bezmála 10-tisíc permanentiek, balíčkov a denných vstupeniek v rôznych kombináciách rezervovaných. V predaji sú stále dostupné balíčky a denné lístky na viaceré zápasové dni. "Veľmi nás teší obrovský záujem o vstupenky na šampionát. Chceme upokojiť fanúšikov, že nie je dôvod na paniku. Vstupenky na zápasy slovenského tímu ešte budú dostupné v oficiálnych kanáloch predaja. Rozhodne neodporúčame, aby si záujemcovia vstupenky zabezpečovali iným spôsobom, cez priekupníkov či neoficiálne webové stránky," uviedol Martin Kohút.

 

Celkovo je do predaja určených minimálne 430-tisíc lístkov. Z nich sa do prvej vlny predaja uvoľnilo okolo 30 percent. Organizátori by chceli ubezpečiť všetkých fanúšikov, že vstupenky na majstrovstvá sveta ešte rozhodne nie sú vypredané. Ďalšie budú do predaja uvoľňované postupne. Do predaja sa dostanú aj vstupenky na zápasy slovenského a českého tímu. "Momentálne intenzívne rokujeme s naším partnerom, v snahe upraviť systém tak, aby sme zamedzili priekupníkom a botom nakupovať lístky v maximálnych objemoch a paralyzovať predaj. Je možné, že vstupenky na zápasy Slovákov a Čechov budeme predávať aj iným spôsobom, ale nechcem zatiaľ predbiehať," pokračoval šéf SZĽH.

"Vzhľadom k nastaveným podmienkam predaja sa v piatok môže do predaja vrátiť časť vstupeniek, u ktorých vypršala doba rezervácie. Ak totiž zarezervované vstupenky neboli uhradené, objavia sa v predajnej sieti opäť ako dostupné a môže si ich zarezervovať niekto iný.

Vstupenky na šampionát sa budú uvoľňovať v troch fázach – v septembri, decembri a februári. Vo fázach sa púšťajú do predaja rôzne typy vstupeniek. V septembri to boli permanentky, balíčky na základnú skupinu, na play-off a Nasleduj svoj tím a denné vstupenky na základnú skupinu. V druhej fáze v decembri budú k dispozícii denné vstupenky na play-off (zahŕňajúc štvrťfinále, semifinále, súboj o 3. miesto a finále). Posledná tretia fáza predaja vo februári 2019 bude obsahovať vstupenky na jednotlivé zápasy. "Fázy predaja hovoria o jednotlivých typoch vstupeniek, ktoré budú k dispozícii. Kapacity vstupeniek však uvoľňujeme do predaja priebežne. Po prvých hodinách predaja bola teda vypredaná len úvodná 30-percentná kapacita, ktorú sme uvoľnili. Nie celý šampionát. Ďalšie lístky budeme postupne sprístupňovať," dodala riaditeľka komunikácie MS 2019 Michaela Grendelová.

Dôležité je, aby si záujemcovia kupovali vstupenky len u autorizovaného predajcu a na oficiálnych stránkach šampionátu a zväzu. Grafický vizuál lístkov je spracovaný so zvýraznenými ochrannými prvkami. Predaj vstupeniek na majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019 je spojený aj s istými obmedzeniami. Jeden záujemca si môže kúpiť maximálne 4 kusy z jedného typu vstupeniek. Doba rezervácie pri kúpe cez internet je 48 hodín.

Cenové kategórie Šampionátové vstupenky sa predávajú vo dvoch cenových kategóriách. V prvej fáze predaja sú k dispozícii balíčky vstupeniek na základné skupiny (28 duelov - 1295 alebo 985 eur) a play-off (6 stretnutí v Bratislave - 1015 alebo 815 eur), denné lístky na stretnutia základnej skupiny, limitovaný počet vstupeniek Nasleduj svoj tím (Follow Your Team - 7 duelov - 310 až 475 eur/1. kat., resp. 230 až 380 eur/2. kat.) a permanentky na MS pre všetky zápasy v Bratislave (34 zápasov - 2050 alebo 1590 eur) a Košiciach (30 zápasov - 1355 alebo 1015 eur).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Schindlerová zapózovala v posilňovni. Na cvičenie zvolila pomerne netradičný spodný diel.
Foto
Schindlerová dráždi vo fitku: BUJNÝ dekolt natlačený v podprsenke a... Uff, pozrite sa DOLE!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je už prejazdná
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave