Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.09.2018 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Tina a jej priateľ už tri roky jedia iba ovocie: Neuveriteľné, čo s nimi takáto strava porobila

Párik, ktorý sa stretol potom, čo sa obaja presťahovali na Bali, odhalil, ako jedia tri roky len ovocie a cítia sa úžasne.

Tina Stoklosa (39) z Varšavy v Poľsku vysvetlila, ako prvýkrát pred piatimi rokmi objavila stravovanie sa len na ovocí, keď si chcela dať predvianočnú očistu. Rýchlo zistila, že má viac energie, cítila sa šťastnejšie a dokonca si všimla, že vyzerala aj oveľa mladšie. O dva roky neskôr sa interiérová dizajnérka rozhodla presťahovať na Bali, aby sa naplno venovala len "ovocnému štýlu".

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Zistila, že dokonca schudla, aj keď doma vždy zápasila s diétou. Na Bali stretla svojho snúbenca Simona Beunona (26) z Belgicka. Párik teraz jedáva len sladké ovocie a prijímajú okolo 2000 až 4000 kalórií denne a smäd zaženú kokosovou vodou. Vraj si dva roky nečistili zuby, pretože im ich čistí ovocie, a ďalšie výhody sú podľa nich liečba depresie či iných chronických ochorení.

Podľa Daily Mail Tina zápasila s nadváhou a ovocie jej pomohlo k tomu, aby schudla. "Na internete som našla dievča, ktoré jedlo iba ovocie a hneď na to aj celú skupinu ďalších ľudí, nazývajúcich sa frutariáni. Veľká väčšina z nich vyzerala neuveriteľne zdravo a boli plní energie. Rozhodla som sa teda, že vydržím týždeň oba na ovocí." Podľa Tiny však rýchlo cítila veľmi veľa energie aj po niekoľkých dňoch a bola pozitívne naladená. 

"Mala som úžasný pocit, dokonca až taký, že by som sa mohla vznášať. Bola som zamilovaná do všetkého okolo. Takže som sa rozhodla nikdy nevrátiť k bežnému jedlu." Podľa nej za tri roky, kedy jedla iba ovocie, sa jej váha nezmenila a cíti sa oveľa lepšie.

Jej snúbenec Simon bol predtým vegán a povedal, že prechod na frutariánstvo bol pre neho jednoduchý. Objavil ho, keď sa pripravoval na maratón, v poslednom ročníku na vysokej. Sledoval športovcov na Youtube a objavil Michala Arnsteina, známeho frutariánskeho športovca. "Zaujímalo ma to, tak som to vyskúšal, prešiel som na frutariánstvo za noc. A cítil som sa úžasne." Simon sa s Tinou stretol potom, čo našiel jej stránku na Instagrame, kde hovorí o svojom životnom štýle.

Napísal jej, stretli sa na Bali a zamilovali sa do seba. Podľa nich dokonca dokáže frutariánstvo liečiť aj rakovinu, s čím sa však doktori nestotožňujú. Oni si však stoja za svojím a tvrdia, že výhody ovocnej stravy sú neobmedzené. "Vylieči depresiu, duševné ochorenia, zmierňuje úzkosť, taktiež lieči zažívacie problémy. A existujú aj ľudia, ktorí sa vďaka tomuto vyliečili z rakoviny," tvrdí Tina.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81).
Foto
Emotívna FOTO z pohrebu Dušana Grúňa († 81): Zdrvenú vdovu Majku utešovali Golonka s manželkou
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí