Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.09.2018 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Miro Šmajda v šou Tvoja tvár začína liezť všetkým na nervy: Scény v zákulisí!

Poriadne dusno! Spevák Miro Šmajda (29) je jednou z hviezd markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.

Zatiaľ čo na kamere pôsobí ako uvoľnený šoumen, v zákulisí to vyzerá celkom inak. Už pred pár dňami sa nám doniesli šokujúce správy, že Miro má skutočne hviezdne maniere a správa sa ako hollywoodska hviezda. Aby toho nebolo málo, jeho neprijateľné správanie sa stále stupňuje a zdá sa, že inak usmievavý spevák začína liezť všetkým poriadne na nervy.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Šmajda robil rozruch v šou hneď od úvodu. Správanie á la svetoznáma hviezda však nie je všetko. V nedeľu stvárnil slávneho speváka Seala, no jeho vystúpenie sa niektorým porotcom príliš nepáčilo. „Výborne zaspievané, výborná maska a prvých päť sekúnd, ako si prišiel dole, som ti uveril všetko. Potom zrazu hlava začala cítiť text, ako si ho spieval. Začal si robiť koníka, mal som pocit, že o chvíľočku zaerdžíš. Mal som dojem, že to nie je Seal, ale Miro Šmajda,“ reagoval na jeho výkon Andrej Bičan a pridal sa k nemu aj Dano Dangl: „Musím trošku súhlasiť s Andrejom. Aj ja som začal cítiť Mira.“

Práve tieto slová mali Šmajdu podľa našich informácií poriadne naštartovať a v zákulisí si neodpustil štipľavé poznámky. „Jeho správanie je čím ďalej, tým horšie. Najnovšie nebol spokojný s hodnotením poroty. Veľké scény robil aj pri maskéroch,“ prezradil zdroj zo štábu s tým, že na nich nenechal nitku suchú - a ani oni sa nevyhli jeho zlosti. „Keď mu dávali dole masku, začal sa sťažovať na nejaké fľaky. Robil cirkus. Začína už všetkým liezť pekne na nervy,“ dozvedeli sme sa z nášho zdroja.

Situáciu zľahčuje

 

Samotný spevák sa tým však netrápi a celú situáciu sa snaží zmiesť zo stola. „Už som si zvykol, ešte dávno v SuperStar, na pozíciu čierneho Petra, keď mi Paľo Habera nakladal každé kolo. Som salámista, pre mňa je primárne, aby sa to páčilo divákom, aby sa pobavili a aby sme si to užili s kolegami na pódiu. Či mi porota naloží, alebo nie, je druhoradé,“ povedal Novému Času Miro, podľa ktorého je všetko v úplnom poriadku. „Užil som si to a som vďačný za skvelú prácu maskérov, kostymérov a zubných technikov na tejto náročnej maske. Amen,“ doplnil Šmajda.

Na priamu otázku, že práve on je ten, kto sa najviac sťažuje, prišla svojská reakcia: „Ja som zas počul, že na východe nič nie je, a pritom to nie je pravda. Toto je zábavná šou dospelých ľudí, kde každý má svoju vyladenú kariéru, nie nejaká vyhajpovaná súťaž. Takže to, že by niekto z nás prežíval hodnotenie a bol nahnevaný, je dosť absurdistan. Nezamieňajme si Tvár s reality show.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!