Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.09.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Milenec poslankyne Šimkovičovej zakladá novú televíziu: Chystá jej teplé miestečko?!

Vráti sa späť do mediálneho sveta?! Poslankyňa Martina Šimkovičová (47) spôsobila len nedávno poriadny rozruch, keď ju Nový Čas v júni tohto roka prichytil v objatí s lekárom Petrom Kotlárom.

Aj keď exmarkizáčka tvrdila, že ich spája len spoločný projekt, fotografie, na ktorých nechýbali bozky či objatia, hovorili jasnou rečou. Stále vydatá exmarkizáčka sa s Kotlárom stretáva dodnes a nie je vylúčené, že aj vďaka jej vplyvu tento lekár zabŕdol do médií, keď sa rozhodol založiť vlastnú televíziu. Pripravuje pre exmoderátorku nové pracovné miestečko, keďže jej politická kariéra ide akosi do stratená?!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Šimkovičová bola dlhoročnou tvárou televízie Markíza. Zdieľanie príspevku miereného proti imigrantom na sociálnej sieti sa jej však v minulosti stalo osudným a o prestížny džob prišla. Nasledovala práca poslankyne v politickej strane Borisa Kollára, no z tej nakoniec vystúpila a stala sa nezávislou. A zatiaľ čo jej politická angažovanosť akoby strácala na sile, v jej súkromí to poriadne vrelo. Krach 18-ročného manželstva s Igorom Šimkovičom a následné odhalenie Nového Času, že poslankyňa chodí „poza bučky“ s novým mužom - lekárom Petrom Kotlárom.

Muž, ktorý má svoju vlastnú lekársku prax, sa však rozhodol preniknúť do mediálneho sveta, čo môže mať na svedomí práve Šimkovičová, ktorá má na konte roky skúseností v tomto odbore. Jej vplyv na Kotlára tak nemôže byť odškriepiteľný. Kotlár totiž vo vodách médií nikdy neplával. Až doteraz! Najnovšie je majiteľom a konateľom novej televízie. „Bude to nezávislá, komerčná televízia zameraná dominantne na publicistiku a spravodajstvo,“ povedal pre Omediach.com Kotlár.

 

Otvoriť galériu
Vyzerá to však tak, že pripravuje pevnú pôdu pre svoju lásku, ktorá by sa tak v prípade, že by sa vzdala politického pôsobenia, mohla v pokoji posadiť na vyhriate miestečko v novej televízii svojho milenca. To však samotná poslankyňa odmietla. „Pani Šimkovičová neparticipuje v tejto spoločnosti. Ale ak by to bolo médium, ktoré by pravdivo informovalo, tak jeho vznik podporuje,“ odkázala Novému Času jej asistentka Petra Demková.

Rok tajností

Martina sa pravidelne objavuje so svojou láskou ruka v ruke na verejnosti. Ešte stále však nie je rozvedená! S manželom Igorom sa stretli v júni na súde, no kvôli deťom sudkyňa pojednávanie odročila na september. Až vtedy však vyplávali na povrch skutočné pikantnosti. Manželom to vo vzťahu škrípalo už takmer tri roky a blondínka tak zrejme našla útechu u Kotlára, s ktorým bola prichytená niekoľkokrát. „Myslím, že to trvá medzi nimi približne rok, rok a pol... Približne dva roky chodí manželka do Martina do školy a je pravdepodobné, že sa stretli asi tam,“ povedal vtedy Šimkovič.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas, mač

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
Foto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
Ľudí v Poľsku mali tajne sledovať: Znepokojivé, ako nenápadne to robili
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)
Zrazenému cyklistovi letel na pomoc záchranársky vrtuľník (ilustračné foto).
Seniora zrazil v Kútoch autobus: Vážne zranenia! Na pomoc mu letel záchranársky vrtuľník
Domácim
násilím
trpia
častejšie
ženy.
Zažívate domáce násilie a neviete, ako ďalej? Odpoveď môžete nájsť na týchto miestach na Slovensku
Od tragédie prešlo už 10 rokov.
Na lodi zomreli STOVKY detí, kapitán zdrhol medzi prvými: Zobrali im jedinú šancu na prežitie
Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode