Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.09.2018 06:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Známy meteorológ z Markízy Jozef Iľko bojuje so zdravotnými problémami: Skončil v nemocnici!

Zradilo ho zdravie! Najznámejší slovenský meteorológ Jozef Iľko (79) namiesto prípravy predpovede počasia pre televíziu Markíza bojuje so zdravotnými problémami. Podľa informácií Nového Času je situácia natoľko vážna, že vychýrený znalec počasia skončil v nemocnici.

Obľúbený hlásateľ je pritom povestný svojím železným zdravím a chuťou do práce, od ktorej ho v minulosti neodradili ani bolesti. Tentoraz ho však sužujú nepríjemné zdravotné ťažkosti, ktoré mu nedovolia postaviť sa pred markizácku kameru. Iľko sa v relácii Teleráno naposledy objavil pred tromi týždňami, keď bolo badať, že nie je vo svojej koži.

Zatiaľ čo zvyčajne pri predpovedaní počasia stojí, tentoraz sedel na stoličke, rozprával roztraseným hlasom a miestami nestačil s dychom. V jeho tvári sa zračila vyčerpanosť a chýbal mu aj zvyčajný úsmev. Podľa informácií Nového Času je známy meteorológ pod dohľadom lekárov.

„Pána Iľka trápi nejaký zápal, bol z toho dôvodu aj v nemocnici,“ prezradil zdroj Nového Času. Nasvedčujú tomu aj informácie od čitateľa Nového Času, ktorý sa ozval do redakcie s tým, že Iľko je hospitalizovaný na bratislavských Kramároch. Iľko mal včera nedostupný telefón.

Otvoriť galériu

 

Isté však je, že nie je typom človeka, ktorý si po prvom kýchnutí ľahá do postele. „Vravte si, čo chcete, ale je to naše zlatíčko. Obdivujem na ňom, ako v jeho veku stále aktívne športuje a počas trinástich rokov, čo ja pracujem v Teleráne, ani raz nechýbal,“ zložila na začiatku augusta poklonu kolegovi moderátorka Adriana Poláková na svojom profile na so­ciálnej sieti.

Neodradili ho ani bolesti

Čiperný markizák chodil do práce aj minulý rok v januári, keď ho trápili bolesti a absolvoval aj rehabilitácie. „Spočiatku som mal krk stuhnutý a boľavý, ale pokiaľ nemusím, veľmi ním nehýbem a vtedy je to dobre. Rehabilitácie a Teleráno sa neprekrývajú a cestu do práce som vymyslel tak, aby som neopatrnými pohybmi krk nezaťažoval,“ vyjadril sa vtedy pre tvnoviny.sk Iľko.

Kedy sa opäť ukáže na obrazovke, je však otázne. „Zdravotné problémy doktora Iľka nekomentujeme. V prípade, že mu to stav dovolí, v Teleráne s ním rátame aj naďalej. Počas jeho neprítomnosti prinášame divákom prehľad počasia na nasledujúce dni v rovnakých blokoch Telerána, v akých mal priestor pán Iľko, len s tým rozdielom, že moderátorka Počasia hlási aj predpoveď na najbližších päť dní,“ vyjadrila sa PR manažérka Markízy Ľudmila Raceková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí