Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 17. 6.
Adolf
22°C  Polooblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.08.2018, 18:00 | Správy | Zaujímavosti

Vytvoriť takúto tortu chce dávku trpezlivosti a hodiny driny: Do tohto skvostu je až ľúto zahryznúť!

Austrálsky pekár Serdar Yener vytvára hotové veľdiela. Do svojich výrobkov vkladá dušu a záležať si dá na každučkom detaile. Z jeho pohľadu to vždy vyzerá veľmi jednoducho, pravda je však celkom iná. Za takýmto výsledkom stoja hodiny ťažkej driny.
Diskusia / 3
Diskusia: Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Zuzuza
21.2.2019 09:41 | |
+0 -0
Reagovať
torty pečiem často a cesto vždy natieram džemom, aby nebolo suche, ale vlačne, nedrolilo sa. Na surovinach si davam dost zaležat, kupujem kvalitne s minimom cukru, ale chutovo na vysokej urovni
marcela242
27.8.2018 19:17 | |
+13 -0
Reagovať
Krása.
balancer
27.8.2018 18:39 | |
+14 -1
Reagovať
Je to majster cukrár - o tom niet pochýb. Len ľudia osprosteli - a za umenie pokladajú iba to - čo môže prejsť ich trávnym traktom.....
Celá diskusia
Autor: tivi.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.