Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.08.2018 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Utajovaného súrodenca herečky Zuzany Šebovej Michala († 42) našli mŕtveho: Pomohol mu niekto na druhý svet?!

Ďalšia rodinná dráma! Akoby nestačilo, že slovenská herečka Zuzana Šebová (36) dlhé roky o svojich utajovaných nevlastných súrodencoch - sestre Andrei (42) a bratovi Michalovi († 42) ani len netušila, teraz už aj o jedného z nich prišla, a to navždy.

Nevlastný brat herečky a hviezdy seriálu Horná Dolná Michal, ktorý celý svoj život prežil v Banskej Bystrici, totiž tento utorok za záhadných príčin zomrel. Michal podchádzal z prvého manželstva herečkinho otca Jozefa Šeba (65), ktorý si však k nemu nikdy cestu nenašiel a o jeho smrti ani netušil. Dlhé roky o ňom nikto ani len nechyroval a teraz odišiel zo sveta presne tak, ako aj žil, pravdepodobne sám a celkom opustený. Smutná správa o úmrtí nevlastného súrodenca herečky Šebovej prišla ako blesk z jasného neba.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Michal († 42), ktorý pochádzal z prvého manželstva Jozefa Šeba - herečkinho otca - svoj život prežil na strednom Slovensku v Banskej Bystrici. A tam mal aj podľa informácií denníka Nový Čas naposledy vydýchnuť. 21. augusta, teda tento utorok. Podľa našich informácií mala byť na Internátnu ulicu, kde herečkin brat žil, privolaná policajná hliadka. Jeho telo našli už bez známok života, čo potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová: „Žiaľ, mužovi už nedokázali pomôcť a lekár musel skonštatovať smrť.“

Záhadná smrť

Keď Nový Čas Šebovho syna Michala vo februári 2017 vypátral, jeho život nebola rozprávka. Žil v malom byte, kde sa podľa susedov zdržiavali rôzne individuá a nebolo tajomstvom, že holdoval alkoholu. Navyše ho trápili aj vážnejšie zdravotné problémy. Polícia, ktorá bola predvčerom privolaná do jeho bytu, našla už len bezvládne telo v zúboženom stave. „Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, ale lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil,“ potvrdila Novému Času banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Otvoriť galériu

 

Ako sme sa dozvedeli, polícia zatiaľ cudzie zavinenie nevylúčila. Ak by sa preukázalo, že Šebovej bratovi na druhý svet niekto pomohol, začalo by sa riadne vyšetrovanie. Pravdou však je, že Michal trpel zdravotnými problémami, ktoré sa mu tiež mohli stať osudnými. Teraz však zostáva len čakať, čo ukáže nariadená pitva. „Lekár na mieste skonštatoval smrť z chorobných príčin. Bola tam nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva,“ dodala Faltániová.

O smrti netušil

Minimálne rovnako zarážajúcim je aj fakt, že o smrti svojho vlastného syna jeho otec Jozef Šebo vôbec netušil. Keď sme ho totiž kontaktovali, pokojným hlasom odvetil: „Neviem o tom nič. Nikdy v živote som s ním nebol v kontakte, od vás to počujem. Nechajme to tak,“ povedal stroho Šebo a zložil.

Ako nám v minulosti priznala Michalova mama Ľubica: „Bol prelietavý človiečik. Sem-tam prišiel a raz sa už nevrátil. Najskôr Michala ani nechcel uznať za svojho, chodili sme po súdoch, ale otcovstvo bolo potvrdené na 99,9 %. Párkrát sa bol s ním prejsť s kočíkom a potom sa už o Michala vôbec nezaujímal.“ Nový Čas oslovil aj samotnú Zuzanu Šebovú, tá však do uzávierky na naše otázky neodpovedala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mimi, lš

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!