Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.08.2018 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Česi majú Rytmusa poriadne v zuboch: Vojna s fanúšikmi kvôli Jasmine

Česi ho majú poriadne v zuboch! Raper Rytmus (41) je už niekoľko mesiacov na nepoznanie, keď len pár týždňov po rozchode s Darou Rolins (45) priznal vzťah s moderátorkou Jasminou Alagič (29).

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Odvtedy zásobuje sociálne siete zamilovanými fotkami, veľavravnými vyznaniami, ktoré už idú jeho fanúšikom hore krkom, a jeho vzťah vo veľkom riešia. Práve tie sa teraz stali jablkom sváru, keď sa do neho pustili hlava-nehlava, a tak ako jeho aj Jasminu počastovali nelichotivými prirovnaniami. Akosi totiž nevedia stráviť, že sa stal z drsného rapera skrotený macko, ktorý má plné ústa zamilovaných rečí, ktoré ešte pred pár mesiacmi smeroval úplne inej žene. Rytmusa tieto slová nenechali chladným...

Rytmus a Jasmina sa už rozhodne neskrývajú a svoje pocity prejavujú verejne a niekedy až príliš okato. Statusy, pri ktorých raper nezabúda na heslá ako Príliš skoro zamilovaný Rytmus alebo ,Zalúbený Páťa, sú pre niektorých jeho fanúšikov až nepochopiteľné. Ešte v marci totiž bola ženou jeho života Dara Rolins, čo sa počas dvoch mesiacov zmenilo.

Otvoriť galériu
Speváčka je znovu sama.
Zdroj: Petra Ficková
Novú ženu po Rytmusovom boku však niektorí obdivovatelia nevedia stále akceptovať. K poslednému videu, kde Patrik leží v bazéne so svojou balkánskou princeznou v náručí, totiž napísal komentár, ktorý poriadne rozvíril vody a rozpútal hotové komentárové šialenstvo. „Ten pocit, když už nemusíš nič a našel si svoj najvyšší bod na oblohe. Zenit,“ vyznal sa Rytmus. Ten ale zrejme nečakal, že fanúšikovia sa do neho pustia a nenechajú na ňom jednu nitku suchú. „Ten pocit, keď podvedome vieš, že keby si nemal prachy a makal na benzínke, tak ťa táto ani nepozdraví,“ rypol si do rapera a jeho novej frejerky jeden z fanúšikov.

 

A ako to už u Patrika býva, na jeho odozvu sa nemuselo dlho čakať. „Ten pocit, že prachy mám a ona tiež. Ten pocit, keď si sa zasekol v minulosti a neprijímaš nič nové. Ten pocit, keď sa rozídeš a do konca života zostaneš sám a neexistuje, aby si začal novú etapu. Pane Bože, niektorých Čechov mi je tak ľúto,“ znela Rytmusova odpoveď, ktorá jeho českých stúpencov rozčertila ešte viac. Týmto však stúpil na veľmi tenký ľad, keďže v Čechách sa jeho fanúšikovská základňa ráta v státisícoch priaznivcov, ktorí sa mu za jeho drsné slová môžu ľahko otočiť chrbtom.

Nečakaný rozchod

Jeho vzťah s Darou sa skončil koncom marca 2018 po siedmich rokoch, keď dvojica zverejnila spoločný status na svojich internetových profiloch. Táto správa šokovala všetkých fanúšikov aj verejnosť, lebo v ich vzťahu sa dlhodobo skloňovali slová ako svadba či dieťa. Až neskôr sa ukázalo, že medzi párikom to už dlhšie škrípalo a dokonca sa povrávalo, že popová diva má udržiavať románik s mladým modelom Dávidom Meszárosom, ktorý si s ňou strihol dráždivú scénku v klipe Miesta.

Otvoriť galériu
„Ten pocit, keď už nemusíš nič a našiel si svojnajvyšší bod na oblohe. ‚Zenit‘. - Rytmus

„Ten pocit, keď podvedome vieš, že ke by si nemal prachy a makal na benzínke, tak ťa táto ani nepozdraví. Ten pocit, keď si pre Daru zložil song a vyznával si sa... O tejto slečne si vlastne tiež zložil song, uhádneš
ktorý?“ - Fanúšik

„Ten pocit, že prachy mám a ona tiež. Ten pocit, keď si sa zasekol v minulosti a neprijímaš nič nové. Ten pocit, keď sa rozídeš a do konca života zostaneš sám a neexistu je, aby si začal novú eta pu. Pane bože, niektorých Čechov mi je tak ľúto,“ - Rytmus

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku