Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2018 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Primáš Banyák z Cigánskych Diablov chcel stavať nový dom: Suseda mu zrušila plány!

Razantné rozhodnutie na oboch stranách! Primáš kapely Cigánski Diabli Štefan Banyák (33) spôsobil nedávno v Kvetoslavove poriadny rozruch. V dedinke pri Bratislave si vyhliadol pozemok, na ktorom chcel postaviť dom.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Od prvého dňa ho však mala v zuboch suseda Danica Pašeková (62), s ktorou sa známy hudobník naťahoval o plot. Konflikty sa vyostrili až do takého štádia, že naštvaná suseda zalarmovala právničku a podala žalobu. Aj samotný hudobník však urobil zásadný krok, ktorým v tejto nepríjemnej kauze povedal posledné slovo. Pašeková žije aj s rodinou v Kvetoslavove už šestnásť rokov. Pokojné rodinné chvíle narušil bager, ktorý sa objavil na pozemku v ich susedstve, a hudobník Banyák, ktorý prišiel s tvrdením, že susedin plot patrí jemu.

Stará pani bola už vtedy odhodlaná pozemok a plot brániť hoci aj vlastným telom s tým, že je schopná riešiť spor aj súdnou cestou. „Dali sme to premerať a je to tak, ako tvrdili oni,“ priznala Pašeková, ktorá uznáva, že časť pozemku, na ktorom býva, patrí susednému majiteľovi. Nehodlá sa však len tak vzdať. „Užívame ho v dobrej vôli už šestnásť rokov. Synovi volal majiteľ, že je ochotný nám ten kus predať, no chce za 40 metrov 4 000 eur. To nie sme ochotní tolerovať, pretože my to nemáme ako stavebný pozemok,“ vysvetlila pani Danica, ktorá si na takýto obchod netľapla a celú situáciu rieši s právničkou.

Otvoriť galériu

Vzdal sa

 

„Banyák volal synovi, ako sme sa rozhodli, a my sme to odmietli za tú sumu,“ uviedla Pašeková s tým, že syn zároveň Banyákovi oznámil právne kroky. „Právnička už podala žalobu, tak čakám. Na pozemku sa už nikto neukázal asi mesiac,“ prezradila Banyákova suseda, ktorá je tak stále ako na tŕňoch. Banyák koncom júna potvrdil, že chce na tomto pozemku stavať dom s tým, že situáciu bude riešiť v súlade so zákonom a s geodetom.

Za susedskými spormi však urobil hrubú čiaru. „Rozhodol som sa, že tam nebudem stavať. Čo s tým bude pani Pašeková robiť, to už nie je moja vec. Ja som tam chcel postaviť dom, ale nepostavím. Vy by ste chceli mať takú susedku?“ reagoval včera primáš. Čo ďalej s pozemkom bude, nevie.

„Ponúkla majiteľovi, že by to odkúpila za 1 500 eur, ale ten pozemok má vyššiu hodnotu. Ona to odmietla, tak som od toho dal ruky preč. Odstúpil som, bohužiaľ,“ skonštatoval rezignovane hudobník, ktorý sa mal podľa informácií Nového Času sťahovať do nového hviezdočka bez manželky Katky. „Sťahuje sa, lebo sa má rozvádzať. Teraz býva v podnájme,“ uviedol zdroj Nového Času. Banyák informáciu o rozvode nepotvrdil, ani nevyvrátil a o tejto téme hovoriť nechcel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Matka s 9-ročnou dcérou na kolobežke spôsobili nehodu.
Foto
Totálna nezodpovednosť matky: S dcérkou skončili v nemocnici! Zovrie vám krv v žilách, čo s ňou robila na ceste
Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan potvrdil päť posíl z NHL, v hre ešte ďalšie mená: Kedy sa pripoja k tímu?
Súdny proces s exšéfom Najvyššieho súdu Štefanom Harabinom.
Súdna rada sa vyjadrila o možnom návrate Harabina: Takto sa k tomu postavili členovia
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Aktualizované
Živelná pohroma na Slovensku sa rozširuje: Mimoriadnu situáciu vyhlásili v ďalších okresoch
Ramzan Kadyrov
Šokujúce odhalenia z elitnej kliniky v Moskve: Významný politik má byť nevyliečiteľne chorý
Aktualizované
Kysučan Tomáš zažil hrozivý útok medvedice: V okrese vyhlásili mimoriadnu situáciu!
Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia
Europarlament. (ilustr. foto)
Aktualizované
Špión medzi vysokopostavenými politikmi? Už pred 10 rokmi mu priháralo
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Rozruch na rezorte zdravotníctva: Obmedzená činnosť! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Počasie na Slovensku sa zblázni: Hrozí príchod SNEHU? Na toto by ste sa mali pripraviť!
vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť