Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adela a Dangl si zabuchli dvere v RTVS: Podraz od Markízy, nová šou nebude!

Zišlo z hviezdnej spolupráce?! Moderátorka Adela Vinczeová (37) a producent Dano Dangl (43) vymysleli zábavnú reláciu 2 na 1, ktorej pilotný diel vo februári lámal rekordy sledovanosti.

Nečudo, že sa relácia okamžite zapáčila aj Markíze a už túto jeseň mala byť jedným z hlavných lákadiel televízie. Vinczeová a Dangl dokonca dali zbohom šou Milujem Slovensko v RTVS a už im nič nestálo v ceste, aby sa pustili do nakrúcania svojej novinky. Prvotnú eufóriu a nadšenie však postupom času vystriedalo hrobové ticho, pretože z vysielania projektu nateraz nič nebude! Napriek tomu, že reláciu 2 na 1 mali pod palcom dve notoricky známe tváre Vinczeová a Dangl, pulzujú okolo nej neustále nezrovnalosti a dohady.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

O jej výrobe dokonca mlčali v Záhorskej Bystrici ako partizáni a zrejme na ňu platilo prísne informačné embargo. Šou napokon potvrdila svoju životaschopnosť v polovici februára, keď s ňou Markíza potichu vyrukovala do vysielania, aby si otestovala divácky záujem. „Ohlasy boli skvelé. Hosť Dominika Cibulková zabodoval,“ tvrdí náš zdroj. Za pravdu mu dali aj státisíce fanúšikov, ktorí reláciu sledovali. Kompetentní sa už preto nevedeli dočkať podpisu lukratívnych zmlúv na nové diely s Adelou a Danom, ktorí novinku nielen moderovali, ale celú na kolene aj vymysleli.

Otvoriť galériu

„S Markízou už rokujeme. S Adelou máme nejaké predstavy a budeme sa snažiť, aby sme sa v nich s televíziou stretli tak, aby sme boli všetci spokojní,“ tešil sa vtedy Dangl. Niet divu, že nastal zádrheľ. Obaja boli totiž kapitánmi v konkurenčnej šou Milujem Slovensko a niekoľko mesiacov sa nevedelo, či v nej zostanú, alebo si zbalia kufre. To navonok vyzeralo, že držia v šachu aj RTVS, aj Markízu. „Kompetentní v Markíze by boli najradšej, keby bola Adela len tvárou ich televízie,“ tvrdil vtedy náš človek zo Záhorskej Bystrice. „S Adelou spolupracuje Markíza už veľa rokov a vzťahy sú nastavené vzájomne veľmi korektne. Každá spolupráca má svoje podmienky a jej detaily sú diskrétne pre zúčastnené strany,“ uviedol v tom čase šéf PR a marketingu Michal Borec.

 

Zostal jej jeden kšeft

Po tom, čo im po naťahovaní času napokon z cesty ustúpila RTVS a do Milujem Slovensko povolala nové tváre, sa očakával rýchly spád udalostí. No nestalo sa! Zdá sa, že tentoraz bola loptička na strane Markízy, ktorá mala napokon napriek pôvodným plánom vystaviť relácii 2 na 1 stopku. Prekáračky sú aj teraz zahalené rúškom tajomstva. „Čo sa týka týchto otázok, kontaktujte, prosím, televíziu,“ nasmerovala nás včera do Záhorskej Bystrice Vincze­ová, ktorej zostáva aspoň tradičná Chart Show. Markíza sa k situácii nateraz vyjadrovať nebude a jazyk za zubami drží i Dangl. Podľa našich zistení to však nakoniec môže byť aj inak, keďže v hre sú veľké peniaze. „Jesenná štruktúra je plná. Relácia by mala ísť, ale oveľa neskôr,“ vyhlásil náš zdroj.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť