Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.08.2018 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Jasmina Alagič ide do šou Tvoja tvár znie povedome, má to však háčik: 30-tisíc € za nič?!

Talent či len dobrý marketing?! Hviezda Jasminy Alagič (29) vystrelila do závratných výšok neuveriteľnou rýchlosťou.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Ešte pred približne dvoma rokmi o nej nikto nepočul a zrazu sa ocitla ako hlavná moderátorka v markizáckej speváckej súťaži. Prišiel vzťah s raperom Rytmusom (41) a na stole pristála ďalšia lukratívna ponuka do šou Tvoja tvár znie povedome. Jasmina pritom priznala, že so spevom, s tancom či herectvom jedna ruka určite nie je. Za jej (ne)kvality jej pritom televízia Markíza prisľúbila priam kráľovský honorár, ktorý by jej mohol závidieť nejeden ostrieľaný účinkujúci v tejto šou. Čím dokázala presvedčiť?

Jasmina, kedysi príležitostná modelka a moderátorka módnej televízie, sa dostala na šoubiznisové výslnie až účinkovaním v markizáckej speváckej súťaži po boku ostrieľaného českého moderátora Leoša Mareša.

Do povedomia verejnosti, ako aj médií sa však intenzívnejšie prepracovala až vzťahom s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským, s ktorým ich Nový Čas prichytil na tajnom rande v Budapešti koncom mája tohto roka. Titulky novín a časopisov patrili práve ich vzťahu, z čoho mohla sympatická brunetka iba ťažiť. Keďže sa Jasmina rýchlosťou blesku dostala na výslnie a verejný záujem o ňu rástol, lukratívna ponuka od Markízy nenechala na seba dlho čakať.

Otvoriť galériu
Ako informoval Nový Čas, moderátorku obsadili ako jednu z účinkujúcich do šou Tvoja tvár znie povedome, kde by mala tak ako ostatní známi herci či speváci, predvádzať svoje spevácke, tanečné a herecké nadanie. Jasmina sa však zatiaľ v žiadnej takejto podobe neobjavila, a preto je otázne, či vôbec dokáže zvládnuť náročné prípravy a samotné vystúpenia počas desiatich týždňov. Sama totiž priznala, že to s jej kvalitami nie je až také ružové. „S miliónmi emócií v sebe vám chcem vopred poďakovať za to, že tu máme spolu niečo, čo verím, že si dobre užijeme, ale hlavne sa dobre zbavíme. Keďže nie som ani speváčka, ani herečka a tanečníčka som tiež bola iba vtedy, keď som mala pár deci, tak dúfam, že moja obrovská chuť odovzdať smiech bude dostačujúca,“ priznala Jasmina.

 

Cenia si ju na desaťtisíce

Novému Času sa z dobre informovaného zdroja podarilo zistiť, že si Alagič v šou príde na tučný balík peňazí. Napriek tomu, že neoplýva zrejme takým speváckym, tanečným a hereckým talentom ako jej kolegovia, ktorých Markíza obsadila, honorár si vydupala priam kráľovský, a to 2 500 až 3 000 eur za jedno vystúpenie. Za celkových desať častí si tak môže prísť na bezmála 30-tisíc eur! Čo jej však pomohlo presvedčiť kompetentných o svojich kvalitách? Nie je tajomstvom, že jej partner Rytmus je veľmi dobrým marketérom, ktorý ešte počas vzťahu s Darou využil ich spojenie na tieto účely.

Nebolo by teda divu, keby aj Jasmine fakt, že tvorí pár s najdiskutovanejším raperom široko-ďaleko, dopomohol k väčšej sláve a otvoreným dverám k lukratívnym kšeftom. „Zloženie účinkujúcich je čo najrozmanitejšie, aby naplnili hlavný cieľ - zabaviť našich divákov. V Jasmininom prípade je preto nepodstatné, či má spevácke, herecké, alebo tanečné vzdelanie, podstatné je, či sa dokáže popasovať s výzvami, ktoré šou prináša - zabaviť a získať si priazeň divákov. A to sa všetci dozvieme už čoskoro,“ povedal šéf marketingu a PR Markízy Michal Borec. Modrožltá televízia tak, zdá sa, nad kvalitami Alagič mierne prižmúrila oko, ale fakt, že je jej meno momentálne v kurze a jej hviezda na výraznom vzostupe, môže Markíze iba hrať do karát.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Poplach na Slovensku: Stovky prípadov čierneho kašľa! Prečo sa situácia zhoršuje?
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?
Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich
Na snímke predseda Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak (SNS).
Fajčenie v kancelárii parlamentu! SaS podá návrh na odvolanie Huliaka
Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?
Cropped shot of an unrecognizable customer making payment in a store
Otrasné, čo mali robiť traja muži v Bratislave: Na tento večer nezabudnú
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia