Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.08.2018 13:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vajdovej útek z protialkoholickej liečebne: Vyhadzov kvôli sexu so ženáčom? Milenci porušili pravidlá!

Odchod z donútenia? Herečka Petra Vajdová (33) sa nedávno porúčala z protialkoholickej liečebne v Česku, kam sa uchýlila po tom, ako ju polícia chytila za volantom pod vplyvom alkoholu a so svojím démonom potom zvádzala dlhodobý boj.

Za múrmi zariadenia, kde sa brunetka dávala dokopy, však stretla nového muža a vrásky na čele jej nerobil ani fakt, že nezamestnaný Martin (43) má doma manželku. Vajdová s milencom si teda zbalili kufre a pred viac ako týždňom z liečenia odišli. Podľa informácií Nového Času však za rýchlym „útekom“ mohol byť práve vyhadzov, keďže dvojica porušila striktný režim.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Vajdová si zrejme nasadila na oči ružové okuliare a jej vesmír sa momentálne točí len okolo nezamestnaného kamionistu Martina, s ktorým sa spoznala na protialkoholickom liečení. Herečke, ktorá sa už v minulosti mala zapliesť so ženatým režisérom, teda vôbec neprekážalo, že na jej novú lásku doma čaká manželka. Petra sa spolu s milencom jednoducho zbalila a dvojica opustila liečenie predčasne.

Podľa našich informácií však mohlo ísť o viac ako zbrklé rozhodnutie zamilovaných hrdličiek. Ako sme sa totiž dozvedeli, vzťahy medzi pacientmi zariadenia sú striktne zakázané! „Ak zistíme nejaký patologický vzťah, tak sú okamžite prepustení. Ak vidíme, že sa kontaktujú viac, ako by sa mali, tak je to na disciplinárne prepustenie,“ prezradila Novému Času jedna zo zamestnankýň zariadenia v Kroměříži. Isté totiž je, že milenci spolu udržiavali vzťah dlhšiu dobu, no nakoniec sa im zrejme zamilované pohľady nepodarilo skryť a oni na svoju zakázanú lásku doplatili. „Martin a Petra boli spolu viac ako tri týždne,“ povedal náš zdroj.

 

 

Výčitky a fyzický útok

Po odchode z liečenia sa však problémy dvojice neskončili a Petru s Martinom čakala ešte jedna ťažká skúška. Dvojica sa totiž postavila zoči-voči jeho žene Renáte. Pri stretnutí, kde si kamionista prišiel po svoje veci, totiž bola aj Vajdová, ktorá sa od svojho milého nechcela pohnúť ani na krok. „Petra prišla na stretnutie s ním. Bolo jasné, že jeho manželka bola šokovaná a dala jej to aj poriadne pocítiť. Celé sa to nezaobišlo bez tvrdých slov a výčitiek na adresu herečky,“ opísal situáciu svedok z reštaurácie. Napäté vzťahy viedli až k tomu, že Martinova žena neovládla svoje emócie a na Vajdovú zaútočila aj fyzicky. „Dala som jej päsťou ,do držky´. Uľavilo sa mi, a tým to pre mňa skončilo,“ zverila sa brunetka.

Tú rozhorčili najmä Vajdovej slová, ktorými chcela svoje konanie ospravedlniť. „Petra sa môže vyhovárať, že ona je slobodná a na vine je môj manžel, lebo on bol zadaný. Nehovorím, že nie. Určite bola aj iniciatíva z jeho strany, ale keď žena neprejaví záujem, tak to muž po čase vzdá. Ona mu však zrejme dala podnet, ktorého sa potom chytil,“ dodala Renáta. Aby toho nebolo málo, odvrhnutá žena si musela vypočuť aj plány svojho muža o budúcnosti s herečkou. „Rozprávali sa o tom, ako si Petra s Martinom chcú spolu založiť rodinu,“ uzavrel náš zdroj.

 

Musia odložiť svoje túžby

František Skokan, psychológ

Hneď na začiatku sú na to upozornení, lebo sú v prvom rade pacienti a nejde o žiadny hodinový hotel. Pri liečení závislosti je veľmi dôležité, že nabehnú na nejaký režim a dodržiavajú pravidlá. Musia si navyknúť na to, že keď majú nejakú potrebu (či už ide o alkohol, inú závislosť alebo sexuálnu túžbu), tak ju vedia odložiť. Keďže v niečom nemali mieru, musia sa naučiť abstinovať a posúvať svoje vôľové zložky.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to
(ilustračné foto)
Akého najvyššieho veku sa dokážeme dožiť? Tak toto číslo by ste neuhádli!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Vedeli USA o Izraelskom útoku na Irán? Šéf americkej diplomacie sa odmietol vyjadriť
Český prezident Petr Pavel.
Petrovi Pavlovi pribudlo na tvári krvavé zranenie! Ako sa to stalo? Strohá odpoveď hlavy štátu
Nehoda na bratislavskej D2: Tunel Sitina sa uzatvára! Tvoria sa kolóny