Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.08.2018 14:18 | Správy | Domáce správy

Z rybníka vytiahli nehybné telá Márie († 65) a jej syna († 37): Šokujúci objav v ich dome!

V piatok ráno sa na Pieninách stala nepochopiteľná tragédia. V miestnom rybníku zomrela matka so synom. Z vody vytiahli len bezduché telá

Do Spišskej Starej Vsi dostali hasiči pred pol desiatou hlásenie, že v rybníku v Červenom Kláštore sa utopili dvaja ľudia. ,,Na miesto sme okamžite vyrazili s príslušnou technikou. Bohužiaľ, z vody sme už vytiahli dve mŕtve telá, ženu a muža. Nebola šanca na ich záchranu, mohli sme telá žiaľ bohu už len zakryť", konštatoval veliteľ zásahu Peter Pazer. Ako sme zistili, utopená bola matka Mária K. († 65) so svojím postihnutým synom Antonom († 37) z Červeného Kláštora.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

,,Dá sa len špekulovať, čo sa prihodilo. Možno sa išli ráno len okúpať alebo syn spadol do vody a ona sa ho snažila zachrániť, ktovie?" krútil hlavou nad nepochopiteľnou tragédiou Štefan (49). Mária celý život žila v Červenom Kláštore. V mladosti ho dokonca reprezentovala vo futbale. Mala štyri deti. Tri pracujú v Rakúsku a ona žila s postihnutým synom Antonom. Všetky tri deti sa už vracajú domov.

Ich útulný rodinný domček uzavrela a zapečatila polícia, ktorá vyšetruje tragický skon matky a syna v miestnom rybníku. ,,Polícia vyšetruje smrť dvoch ľudí nájdených v miestnom rybníku. Príčinu a okolnosti úmrtia určí až súdna pitva," povedal nám hovorca Krajskej polície v Prešove Daniel Džobaník.

 

Susedia a známi si rodinnú tragédiu nevedia vysvetliť. „O desiatej mi suseda vraví, či viem, že sa naša Maňa s Tonkom utopili. Skoro som z nôh spadla. Veď o ôsmej som s ňou ešte rozprávala. Kde tam k rybníku šli, vždy sa len na ulici prechádzali. Tonko bol dosť postihnutý a ona musela neustále dávať naňho pozor. Prečo tam šla? Včera bola ešte večer v kostole aj na spovedi a dnes je už tam. Vraj sa sťažovala, že je jej už dva týždne zle, ale mne nič nepovedala. Na pondelok som ju objednala ku kaderníčke. To je strašné,“ nevedela sa jej neter Zdenka spamätať z tragickej udalosti. Aj susedia, ktorí boli jej priatelia, sú z toho zhrození. „Denne bola u nás, to nemôže byť pravda čo sa stalo!“

Podľa našich informácii a v dome našiel list na rozlúčku. Je preto možné, že pani Mária takto vyriešila svoju ťažkú životnú situáciu. Zaujímavé je, že v tom istom rybníku sa pred rokom utopilo malé dievča.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: iglu

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Martin Nikodým bude moderovať novú vedomostnú súťaž RTVS Všade dobre, doma naj.
Váš Tip
Kiks sebavedomého Nikodýma pred Slovenskom: Chcel predviesť vedomosti, namiesto toho strelil hlúposť!
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje