Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.07.2018 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Vulgárny útok herca na chodca má vážnu dohru: Kožku rieši polícia!

Na krku má mužov zákona! Hercovi Štefanovi Kožkovi (63) minulý piatok rupli nervy a verbálne i fyzicky zaútočil na neznámeho chodca.

Ten si tvár markizáckeho seriálu Horná Dolná nakrúcal v momente, keď sa so svojím vozidlom ocitol v protismere. Rozzúrený umelec, ktorý sa priečil byť hviezdou kompromitujúceho videa, následne použil slovník piatej cenovej, ale aj zovreté päste. Polícii sa Kožkovo vyčíňanie na ulici nepozdáva a v zákonoch mu za jeho škandalózne správanie našla príslušný paragraf!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Kožkovo správanie na videu, ktoré mnohí ľudia označili za chrapúnske, neprešlo bez povšimnutia ani u mužov zákona. Tí, rovnako ako celé Slovensko, videli na záberoch zúrivého herca v momente, keď s vulgarizmami na perách a šibrinkujúcimi dlaňami útočí na neznámeho chodca na ulici.

„Akým právom si ma fotíš, ty k***t? K***t vyj****ý! S tebou som ja husi pásol? Ja tu bývam dvadsať rokov,“ opakovane sa Kožka vyvŕšil na zaskočenom civilistovi, ktorý ho vystríhal pred porušením dopravných predpisov. Škandalóznu reakciu herca, ktorý na televíznej obrazovke srší vtipom a pohodou, však v skutočnom živote rozhodne nečakal. „Po upozornení chodcom, že ide autom v protismere, najskôr stiahol okno a počastoval ho nadávkami,“ napísal na YouTube podľa všetkého autor videa. Hliadka síce v piatok okolo 19.30 na mieste konflitku a upokojení vášní už nič nezaznamenala, ale karta sa obrátila v pondelok po zverejnení videa. „Na základe medializovaného videozáznamu bolo dňa 23. 7. 2018 na príslušnom útvare v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vo veci začaté objasňovanie priestupku podľa § 49, ods. 1, písm. d) zákona o priestupkoch,“ povedala včera Novému Času krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. „Ide o priestupok proti občianskeho spolunažívaniu. Toho sa dopustí ten, kto úmyselne naruší občianske spolunažívanie vyhrážaním ujmou na zdraví, drobným ublížením na zdraví, nepravdivým obvinením z priestupku, schválnosťami alebo iným hrubým správaním. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi pokuta 99 eur," uviedol právnik Marek Benedik.

 Držia mu chrbát

 

Kožka už pred dva a pol rokom po útoku nožom na manželku Zuzanu Skopálovú a nevlastnú dcéru Zuzanu čelil obvineniu z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. To neskôr zrušili. Hviezda Hornej Dolnej cez víkend obhajovala hurhaj na ulici svojským spôsobom. „Ponáhľal som sa domov, lebo som mal žalúdočné problémy, a vtedy ide o život. Človiečik mi skočil do cesty, skoro som ho zrazil a takmer som to vykonal za volantom,“ napísal nám Štefan. „Je mi ľúto, že sa zaoberáte takou banalitou a jedným, takmer pos...ým hercom,“ dodal Kožka, ktorý si môže zavariť u zamestnávateľa. „Na pána Kožku nebolo podané trestné oznámenie, jeho súkromie nebudeme ďalej komentovať,“ zopakoval šéf PR a marketingu Markízy Michal Borec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?