Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.07.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Šmahel po rozvode a stopke v televízii: Kam až zájde? Ďalšie erotické fotky!

Erotika v močiari! Fitnesák Martin Šmahel (35) sa po stopke v markizáckej šou O 10 rokov mladší musel porúčať z televíznej obrazovky, čo mu podľa jeho slov vôbec nebolo po chuti.

Dychtivosť po hviezdnom prachu a mediálnej sláve mu, zdá sa, zostala, a tak nečudo, že okolo seba opäť víri hladinu. A to doslova! Kroky exmanžela moderátorky Miriam Kalisovej (33) totiž nedávno smerovali k vodnej ploche v Rakúsku, kde bez ostychu vytasil svoju mužskú pýchu. Zdá sa teda, že sexi Šmahel sa rozhodol staviť na zbrane najťažšieho kalibru, aby sa znova dostal na výslnie!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Do repertoára Šmahelových skúseností a zručností patrí aj verejná demonštrácia jeho vyšportovaného tela. To fitnesákovi neraz otvorilo dvere na obrazovku a prihralo pracovné príležitosti. Niet divu, že Martin svoje svaly, tehličky na bruchu a pohľad zvodcu opäť vytiahol do povedomia. Otec dcéry Mie, ktorú má s Miriam Kalisovou, siahol po tejto mužskej zbrani počas fotenia pri rakúskom jazere. „Bolo to fotené pre charitatívny kalendár,“ vysvetlil Šmahel, ktorého intímne partie boli pri prvých záberoch doslova utopené v močiari. Exmarkizák, ktorý vlani dostal stopku v šou O 10 rokov mladší, niesol vyhadzov z Markízy ťažko. Predsa len mu to sypalo do vrecka a jeho meno sa dostávalo do povedomia Slovákov. Šmahel bol odrazu stredobodom pozornosti, a to aj vďaka exmanželke Miriam Kalisovej, ktorá je dlhoročnou tvárou Markízy. Otázne je, aký názor má ona na nahé fotky svojho exmanžela. Pred otázkami a telefonátmi Nového Času, či jej to vzhľadom na ich dcérku neprekáža, včera strčila hlavu do piesku a k exmanželovým nahým počinom sa nevyjadrila. „Vychádzame dobre. Na kávičky rozhodne nechodíme, ale vieme sa dohodnúť, keď treba,“ priznala nedávno Mirka. Nie je však vylúčené, že na fotky naháča sa predsa len mrkla. 

Prečo ide donaha?

 

Ženám, ktorým by zostalo pri pohľade na fotky horúco, poslal návod. „Keďže je teplo, treba sa schladiť. Ale ešte predtým vyleziem na strom,“ napísal Martin. Vyvolal tým lavínu komentárov, ktoré, hladiac jeho ego, nešetrili chválou. „Vieš, ako človeku spríjemniť deň hneď zrána,“ napísala jedna z fanúšičiek. Fitnesák naznačil, že záujem očakáva. „To tak býva - v uhorkovej sezóne je aj Šmahel zaujímavý,“ šplechol do diskusie, ale nie je vylúčené, že jeho zámer bol premyslenejší. Martin totiž zabil dve muchy jednou ranou - okrem toho, že podporí charitu, tak sa zároveň pripomenie verejnosti. Kšeft pred kamerou je nielen dobre platený, ale vďaka nemu by si fitnes tréner mohol účtovať istú prirážku oproti iným kolegom. Pekné telo je okrem toho zárukou záujmu a diváckej sledovanosti, s čím fešák môže rátať. A ako to zatiaľ účinkuje? Martinovu budúcnosť v Markíze nateraz odmietli prezradiť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, lš

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí