Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.07.2018 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVideo

Hviezde Hornej Dolnej opäť rupli nervy: Bitka priamo na ulici a vulgárna reakcia herca!

Spŕška tvrdých vulgarizmov a facky na sklonku dňa! O nevídaný rozruch v pokojnej bratislavskej štvrti Rusovce sa postaral herec Štefan Kožka (63).

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Herec, ktorý v minulosti čelil obvineniu z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby, neudržal svoje nervy na uzde a drsne vyštartoval po okoloidúcom chodcovi. Ten si celý incident s hviezdou seriálu Horná Dolná nakrútil na video. Rozbuškou, ktorá z charizmatického umelca opäť vykresala agresora, bolo jeho vozidlo. Samotný Kožka má na škandál svojrázne vysvetlenie!

Za dramatickú scénu, ktorá sa v piatok odohrala v bratislavských Rusovciach, by sa nemusel hanbiť žiadny režisér vojny o pouličných gangoch. Hlavnej úlohy sa aj tentokrát nešťastne zhostil herec Štefan Kožka. Ten 955 dní po šokujúcom útoku nožom na svoju manželku Zuzanu Skopálovú a nevlastnú dcéru Zuzanu Jányovú opäť pripomenul, že svoje napäté emócie vie ventilovať divokým spôsobom. Presvedčil sa o tom náhodný chodec, ktorý si hviezdu markizáckeho seriálu Horná Dolná nakrúcal v momente, keď svojím autom parkovala pred domom. „Po upozornení chodcom, že ide autom v protismere, najskôr stiahol okno a počastoval ho nadávkami,“ napísal na YouTube podľa všetkého autor videa, ktorý si potýčku nakrútil. Záznam je nabitý dusnou atmosférou a odhaľuje agresívne správanie Kožku i jeho slovník ako z piatej cenovej. „Akým právom si ma fotíš, ty k...t?“ pýta sa rozzúrený herec civilistu, ktorý napriek upozorneniu, že všetko nakrúca, dostáva jednu nadávku za druhou a tvrdé „strkance“ útočiaceho umelca. „K...t vyj....ý! S tebou som ja husi pásol? Ja tu bývam dvadsať rokov,“ pokračuje. Ruvačka si dokonca vyžiadala zásah mužov zákona. „Dňa 20. 7. 2018 v čase okolo 19.30 hod. bola hliadka vyslaná na preverenie oznámenia o napadnutí muža na Irkutskej ulici v Bratislave. Po príchode hliadky na miesto sa hodnovernosť tohto oznámenia nepotvrdila,“ uviedla bratislavská krajská hovorkyňa polície Veronika Slamková. Podľa našich informácií si aktér trestné oznámenie na agresora rozmyslel, ale má pre neho odkaz. „Ozaj dôstojný nositeľ krásna a morálnych hodnôt. Dúfam, že sa už teraz pozriete do zrkadla,“ napísal autor videa. 

Uzlík nervov

 

Kožka má na hurhaj vysvetlenie. „Je to prozaické. Ponáhľal som sa domov, pretože som mal žalúdočné problémy a vtedy ide o život. Človiečik mi skočil do cesty, skoro som ho zrazil a takmer som to vykonal za volantom,“ napísal včera Novému Času Štefan s tým, že pána v živote nevidel. Kajúcne slová pre neho nenašiel. „Je mi ľúto, že sa zaoberáte takou banalitou a jedným, takmer pos...ým hercom. Toť vše,“ dodal Kožka, ktorý vyčíňal v decembri 2015, keď napadol nevlastnú dcéru a manželku nožom. Dostal za to obvinenie z týrania blízkej a zverenej osoby, ktoré neskôr zrušili. „Keď fungujú emócie, vypína sa hlava,“ obhajoval sa seriálový veterinár, ktorý odmietol, že by sa rád díval na dno pohárika. „Nechápem len, prečo zo mňa všetci chcete urobiť alkoholika,“ dodal. Uzlík nervov môžu z herca robiť aj dlhy, ktoré u neho evidovala Sociálna poisťovňa, problémy s predajom domu hrôzy, ale aj rozpadnuté manželstvo. To by podľa slov jedného z jeho kolegov malo byť definitívne minulosťou. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!