Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2018 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

EXKLUZÍVNE Tajomný list odhalil šokujúce pozadie rozchodu Saganovcov: Môze TOTO za ich koniec?

Žiadne spoločné fotky, žiadne bozky v cieli pretekov, veselé videá, kytice ani verejné vyznania lásky. Všetko, čím si získal párik športovca a bývalej modelky sympatie verejnosti, zrazu stíchlo. Do redakcie nám prišli listom informácie o rozchode Petra Sagana s Katkou niekoľko hodín predtým, než to Peter zverejnil na sociálnych sieťach.

Dôvody sú rozpísané v liste, ktorý nám neznámy – ale zjavne dobre informovaný – autor poslal s pečiatkou pošty v Žiline. Tvrdí, že verejnosť musí poznať fungovanie ich vzťahu a dôvody, prečo je téma rozvodu na pretrase. Opisuje v ňom množstvo nezverejnených detailov, ktorých pravdivosť nám potvrdili ľudia z blízkeho okolia oboch rodín. Dôvodov krízy má byť viacero a sú pomerne závažné.

Fotogaléria
19
fotiek v galérii

Katarína Sagan, ešte ako Smolková, sa s Petrom zoznámila na akcii v Bratislave v roku 2014 vďaka Michalovi Škvarkovi. Vtedy ale mala vážnu známosť z Prahy. Napokon jej srdce vyhral nádejný pretekár Sagan – a Katka zrušila svadbu s priateľom mesiac pred plánovaným dňom konania.

Zaľúbený Peter počúval každé želanie atraktívnej lásky. Obmedzil stretávanie sa s kamarátmi, vymenil spolupracovníkov, manažérske kompetencie postupne preberala hyperaktívna Kubínčanka. Prvý vážny konflikt mal nastať, keď Sagan pripravil predmanželskú zmluvu.

 

Ďalšie prekážky prišli po narodení synčeka Marlona. Peter nesúhlasil s fotením chlapca a celej rodinky do médií. Dobre nevypálila ani februárová návšteva Vatikánu, keď sa nik z Katkinej rodiny nedostal na audienciu k pápežovi a ani František nepokrstil Marlona.

Narodenie potomka zmení zabehnuté fungovanie v každej rodine. Aj v tejto, kde bola manželka zvyknutá chodiť na preteky a brávať aj rodinu či kamarátky. Teraz od nej manžel očakáva najmä starostlivosť o dieťa.

Katarína len nedávno oživila svoj starý profil na instagrame. Pridáva fotky, ako cvičí, ako zdravo sa stravuje, ako sa sama stará o Marlona. Peter nikde. Posledná spoločná fotka je z novembra 2017 a potom z februára tohto roka z Vatikánu. Odvtedy nič. Možno práve toto vyvolalo u ľudí v okolí ako aj fanúšikov pochybnosti.

Katarína v stredu na telefonáty nereagovala, rodina si žiadne problémy nevšimla. 

Príčiny rozchodu

Predmanželská zmluva

- Peter ju mal pripraviť ešte pred svadbou, ale Katarína bola kategoricky proti

Návšteva Vatikánu

- na audiencii bolo vybavených len 7 miest, z toho 2 pre členov tímu Bora. Katkina rodina musela ostať bokom.

Fotky Marlona

- diskusia okolo toho, kedy, za akých podmienok, kde a či vôbec budú fotky chlapčaťa či celej rodinky zverejnené

Cestovanie na preteky

- po narodení dieťaťa musela Katarína radikálne obmedziť cestovanie na Petrove preteky do zahraničia

 

Otvoriť galériu

Rodinu informácie o kríze prekvapili

S obsahom listu, ktorý popisuje krízu vo vzťahu Petra a Kataríny Saganovcov, sme sa už v stredu cez deň obrátili aj na členov rodiny športovca a bývalej modelky.

„Ja neviem o ničom. To musia vedieť oni, či majú dajaké problémy. Neviem o tom, že by sa chcel Peťo rozviesť. Katka mi písala SMS k narodeninám a bolo to milé,“ povedal Novému Času Petrov brat Juraj. Otec Ľubomír, ktorý je s Petrom na Tour de France, sa vyjadriť odmietol.

„O žiadnych problémoch nemám šajnu,“ reagoval Pavol Smolka. Toho najviac zarazili informácie, že by im mal Peter finančne pomáhať a vyplatiť aj úvery z podnikania. „Náš penzión stojí už osem rokov. Mali sme ho ešte pred tým, ako sa Katka s Peťom spoznali. Každý, kto k nám príde, má dvere otvorené. Ľudia nás tu poznajú a nemám ani pocit, že by nám nepriali,“ zamýšľal sa nahlas.

A ako to vníma mama Iveta? „Katka je šťastná mamina a skromná žena. Nepotrebuje sa ukazovať a svoje súkromie si stráži. My ako starí rodičia si užívame, že sa môžeme občas potešiť z Marlonka. Je to naše prvé vnúča a takisto sa budeme tešiť aj z ďalších potomkov,“ plánovala ďalšiu budúcnosť.

Napokon prišlo večer okolo 21:00 h zásadné verejné vyhlásenie samotného Sagana, v ktorom oznámil rozchod. Je otázne, či rodiny o problémoch mladého páru vedeli ale ich zatĺkali, alebo ich Peter svojim rozhodnutím prekvapil rovnako ako fanúšikov po celom svete.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: roj, rk, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose