Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Tragická smrť krásnej Majky († 17): Osudné rozhodnutie po žúre v Bratislave!

Zmizla v mútnej vode. Hasiči a záchranári s pomocou špeciálnych potápačských tímov aj včera prečesávali Váh na mieste, kde sa v nedeľu popoludní stala veľká tragédia.

Majka († 17) z Považskej Bystrice urobila osudové rozhodnutie, keď sa rozhodla ísť na akciu do bratislavského Subklubu s úplne neznámymi ľuďmi. Jej najlepšia kamarátka ju prosila, aby s nimi nešla, študentka obchodnej akadémie však bezstarostne odpovedala, že sa jej nič zlé nemôže stať.  Majka išla v sobotu na výlet do Žiliny s najlepšou kamarátkou Kristínou (17).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

„Veľa sme sa nasmiali a popoludní sme sa už vracali domov do Považskej Bystrice. Vo vlaku sme stretli partiu desiatich neznámych ľudí, z ktorých sme poznali iba Fatimu,“ spomína zlomeným hlasom na posledné chvíle s kamarátkou Kristína.

Majka sa podľa nej náhle rozhodla, že pôjde s nimi na akciu do bratislavského Subklubu. „Prehovárala som ju, ale ona sa rozhodla. Vystúpila som v Považskej Bystrici a ona pokračovala s nimi. Ešte som jej volala a prosila ju, aby si to rozmyslela, že ich vôbec nepozná. Povedala mi: ‚Dám si na seba pozor, vrátim sa,‘ “ vraví Kristína, ktorá bola najlepšou kamarátkou Majky od detstva.

 

Po žúre v bratislavskom Subklube sa partia vracala domov. „Sedeli sme na betónovom múre v Púchove pri Váhu a potom sme išli cez most na vlak. Na konci mosta sme počuli, ako niekto kričí, že sa utopila, nič sme si nevšimli. Do vody ju volala Kara, tá to preplávala a ona sa asi napila vody a utopila,“ myslí si Majkina spolucestujúca Fatima.

Utopenie milovanej dcéry ťažko prežíva mama Monika: „Nepoznám tú Karu, poznali sa len krátko. Počula som, že ona ju presvedčila, aby išla do vody,“ hovorí mamka a pokračuje: „Majka mala niečo vypité, vôbec tam nechcela ísť, cítila, že nemá dosť síl, aby to preplávala. Nestačila s dychom a so silami, napila sa vody a začala sa topiť. Tá druhá sa ju snažila zachrániť, vytiahnuť ju na breh, ale Majka ju začala ťahať dolu, tak ju nechala tam, aby sa sama zachránila,“ hovorí so slzami v očiach zronená mama, ktorú čaká najhoršia vec v živote: identifikovať telo svojej drahej dcéry. „Po nezvestnej Márii v spolupráci s hasičmi a potápačmi intenzívne naďalej pátrame,“ informovala Nový Čas policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!