Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.07.2018 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Kam chodievajú celebrity dovolenkovať? Na luxus zabudnite, stretnúť ich môžete aj vy

K letu neodmysliteľne patria dovolenky a k nim aj obľúbené dovolenkové destinácie.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Kde najradšej oddychujú Twiinsky, Janka Hospodárová, Miko Hladký, Monika Hilmerová či Štefan Skrúcaný? Každý z nich sa zamiloval do iného kúta Zeme.

Speváčky Daniela a Veronika Nízlové (32): Vybláznime sa v Turecku

Otvoriť galériu
Turecko je obľúbenou letnou destináciou Slovákov, a tak nečudo, že svoje dovolenkové miestečko tam našli aj Twiinsky – Veronika a Daniela Nízlové. „Chodievame tam aj niekoľkokrát do roka. Najradšej máme Belek v provincii Antalya. Aj pred pár dňami sme sa odtiaľ vrátili. Sú tam krásne pláže, vyhovujú nám rezorty, fantastické služby a také all inclusive, ako robí Turecko, neposkytuje nikto v Európe. Jedlo je perfektné a my si tam každý deň dávame na obed ich národné jedlo gözleme. Placku plnenú zemiakmi a syrom potretú maslom a k nej kyslé mlieko ayran. Turecko je to naše naj,“ hovorí Veronika.

Tento rok sa ubytovali v hoteli Adam a Eva, kde nepočuť žiadny detský džavot, pretože je prístupný až od 16 rokov. „Je to taký párty hotel, takže sme si aj zatancovali. V Beleku sú najkrajšie turecké rezorty, kde chodia hrávať rôzne známe kapely a speváci. Teraz tam bola britská speváčka Rita Ora a tiež svetoznámy DJ Burak Yeter.“

Herečka Monika Hilmerová (43): Očarilo nás Portugalsko

 

Otvoriť galériu
Aj Portugalsko je krajinou, ktorá má turistom čo ponúknuť. Pýši sa nielen bohatou históriou, ale aj najdlhším mostom Vasca de Gamu (17,2 km) a najväčším kasínom v Európe, krásnymi širokými plážami, ale aj pobrežím so žltohnedými útesmi či bridlicovými skalami obmývanými tyrkysovým morom... A práve tu našla svoj raj na Zemi herečka Monika Hilmerová so svojím manželom, tanečníkom Jarom Bekrom. „K našim obľúbeným letným destináciám patrí prekrásne Portugalsko. Navštevujeme v ňom pravidelne rôzne miesta a môžem povedať, že ma napríklad jeho južné pláže očarili, priznáva herečka.

Herec Štefan Skrúcaný (58): Taliansko je istota

Otvoriť galériu
Taliansko si vybojovalo miesto medzi desiatimi najnavštevovanejšími destináciami sveta. A tak nečudo, že Štefan Skrúcaný našiel svoju srdcovku práve v tejto krajine. „Neviem si predstaviť leto a dovolenku bez Talianska. Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Talianska mentalita, architektúra, kuchyňa... Takže sme tam každý rok. Kedysi sme chodievali do Toskánska a na Liguriu, ale posledné roky berieme s Erikou na dovolenky aj naše mamy, takže chodíme čo najbližšie, a to do Benátskeho zálivu. Máme tam vytypovaný príjemný rodinný hotel. Taliansko je istota. A keď sa nám podarí, tak si zimu skracujeme exotickou dovolenkou. Tento rok sa chystáme, ak sa to podarí, do Dominikánskej republiky,“ dodáva Skrúcaný.

Spevák Miko Hladký (45): Uchvátil ma podmorský svet

Otvoriť galériu
Egypt je rajom pre potápačov a skvostom podmorského života. Vďaka koralovým útesom tu nájdete flóru a faunu ako nikde inde na svete. A práve to fascinuje aj speváka Mika Hladkého zo skupiny Gladiátor. „Ak si mám vybrať letnú dovolenku, volím väčšinou európske destinácie. Veľmi ma však očaril Egypt. Má najkrajšie more, ktoré je ako stvorené na potápanie. Koralový útes sme mali priamo pred hotelovým komplexom a šnorchlovali sme takmer každý deň. Keď som sa ponoril, otvoril sa predo mnou podmorský svet plný farebných rýb, ako keď sledujete prírodopisný dokument. (smiech) Na druhej strane si však môžete vybrať z rôznych fakultatívnych výletov k úchvatným pyramídam alebo starobylým chrámom faraónov zahalených rúškom tajomstva,“ vyznáva sa zo svojich pocitov Miko.

Moderátorka Janka Hospodárová (42): Milujem Flamenco!

Otvoriť galériu
O Španielsku sa hovorí, že je turistický klenot. Ponúka viac 8 000 km pláží, mnoho historických a kultúrnych pamiatok a príjemných obyvateľov. A tak nečudo, že práve do tohto kúta Zeme sa zamilovala športová moderátorka Janka Hospodárová. „Mám rada severnú aj južnú časť Španielska. Aj keď sever pripomína našu prírodu a je nádherne zelený, je mi vzácnejší juh. Andalúzia s flamencom, chutnými tapas a nádherným morom, to je niečo pre mňa. Vraciam sa tam takmer každý rok. Španieli sú navyše takí prirodzení ľudia. Žiadni vyfešákovaní Taliani či namyslení Francúzi,“ vysvetľuje Janka. No predsa len je jedna vec, ktorú na Španielsku nemusí. „Je to korida - býčie zápasy. Verím, že raz pre ne v mojej obľúbenej krajine nebude miesto a pochopenie.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?