Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.06.2018 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Foto

Oddychuj, foť, hodnoť a vyhraj rodinný pobyt: Hľadáme dovolenkových inšpektorov!

Dovolenkári, pozor! Váš obľúbený denník opäť spúšťa veľkú dovolenkovú inšpekciu a hľadá kontrolórov, ktorí sa neboja na svoju letnú destináciu pozrieť prísnym okom a zhodnotiť jej klady aj nedostatky.

Chcete sa stať dovolenkovým inšpektorom? Presný termín, lokalitu, kde budete oddychovať, vaše celé meno a telefónne číslo napíšte na tip@novycas.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Dovolenkový inšpektor. 


Jedinečnú príležitosť stať sa dovolenkovým inšpektorom má každý z vás. Stačí sa prihlásiť a už toto leto sa budete podieľať na tvorbe najčítanejšieho denníka. A to nie je všetko. Jeden z vás získa skvelý rodinný pobyt vo Vysokých Tatrách.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Byť dovolenkovým inšpektorom sa oplatí. Jeden z vás získa rodinný pobyt na 4 noci s polpenziou v nádhernom prostredí Vysokých Tatier v najmodernejšom wellness hoteli Horizont Resort ****. Majte teda pozorné oko inšpektora a objektívne zhodnoťte klady aj zápory dovolenkovej destinácie a na štyri dni si celá vaša rodina môže ísť spoločne oddýchnuť.

 

Je to jednoduché. Na to, aby ste sa stali dovolenkovým inšpektorom Nového Času, stačí, aby ste mali naplánovanú vašu letnú destináciu na Slovensku alebo v zahraničí. Presný termín, lokalitu, kde budete oddychovať, vaše celé meno a telefónne číslo napíšte na tip@novycas.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Dovolenkový inšpektor. Zo všetkých prihlásených záujemcov vyberieme tých, ktorí už toto leto budú dovolenkovým inšpektorom najčítanejšieho denníka. Každý dostane od Nového Času letné oblečenie inšpektora a presné inštrukcie, ako inšpekciu urobiť.

Každá inšpekcia bude uverejnená v Novom Čase alebo na jeho webovom portáli Čas.sk. Neváhajte teda, prihláste sa nám. Pomôžete tak aj ostatným čitateľom pri výbere tej vlastnej dovolenkovej destinácie a vaše hodnotenie môže byť prínosom pre všetkých. Ide totiž o akúsi kontrolu služieb zo strany cestujúcich. Je to propagácia letovísk, no v prípade negatívnych skúseností majú poskytovatelia služieb možnosť nápravy smerom k našim cestovkám, ktoré si u nich objednávajú zájazdy.

Malorka

Otvoriť galériu

Najlepšou inšpektorkou Nového Času sa naposledy stala Romana Matejíková (27). Jej dovolenková inšpekcia z Malorky zaznamenala najväčší ohlas a ona získala exkluzívny pobyt v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách. „Dovolenková inšpekcia bola veľmi dobrá vec. Pozorne som si všímala všetko dôležité,“ povedala po víťazstve.

Inšpektori, hláste sa!

Chystáte sa na zahraničnú dovolenku k moru či niekam do exotiky? Alebo tento rok uprednostníte oddych niekde na Slovensku. Dajte nám o sebe vedieť a podeľte sa s nami o vašu skúsenosť. Hľadáme práve vás! Stačí, ak sa ozvete na tip@novycas.sk, do predmetu správy vpíšte heslo Dovolenkový inšpektor.

Získajte exkluzívny rodinný pobyt

Byť dovolenkovým inšpektorom sa oplatí. Jeden z vás získa rodinný pobyt na 4 noci s polpenziou v nádhernom prostredí Vysokých Tatier v  najmodernejšom wellness hoteli Horizont Resort ****. Majte teda pozorné oko inšpektora a objektívne zhodnoťte klady aj zápory dovolenkovej destinácie a na štyri dni si celá vaša rodina môže ísť spoločne oddýchnuť.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, df

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu