Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Tragédia krátko pred svadbou: Jozef († 52) si zaplatil jazdu smrti!

Nešťastie, ktoré si nevie nikto vysvetliť. Motorkár a otec dvoch detí Jozef († 52) si v pondelok objednal jazdu na motorke. Na okruhu Slovakia Ring jazdil niekoľko minút, keď zrazu v rýchlosti 50 km/h narazil do zvodidiel.

Napriek tomu, že záchranka bola okamžite na mieste, Jozefovi už nebolo pomoci. Pri náraze si prepichol pľúca a počas prevozu zomrel. Jeho snúbenica, s ktorou sa mal onedlho oženiť, tak zostala navždy bez svojej lásky. Obrovský žiaľ, ktorý prežíva Jozefova († 52) rodina, sa nedá slovami opísať. Pre snúbenicu Lenku (39) bol všetkým na svete. Jozef mal z prvého manželstva dve deti a spolu vychovávali jej tri deti z predošlého vzťahu. „Žili sme spolu dva roky. Plánovali sme budúcnosť, povedal mi, že sa vezmeme na moju štyridsiatku,“ zadúša sa plačom Lenka, ktorá svojej láske namiesto spoločnej veselice teraz musí vystrojiť pohreb.

Otvoriť galériu

Jozef miloval motorky a Lenka chodila jazdiť s ním. V osudný pondelok si zaplatil dráhu, kde stojí polhodina voľnej jazdy 20 €. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa mohla stať tragédia. „Zaplatil si dráhu na Slovakia Ringu. Ja som pri tom nebola, no to, čo mi povedali, bolo, že išiel veľmi pomaličky a zrazu ho ťahalo k zvodidlám. Narazil do nich a už sa viac nepostavil,“ opisuje najhoršie okamihy v živote Lenka. Jej Jozef spadol tak nešťastne, že mu zvodidlá prepichli pľúca. Pri prevoze do nemocnice zomrel.

Padali viacerí

 

Čo sa skutočne stalo na šesťkilometrovej dráhe, sa dnes hovorí ťažko aj samotnému manažérovi. „Viem, že jazdili v ten deň viacerí. Agentúra si objednala dráhu a motorkári išli cez ňu. Ten deň bol zvláštny, pretože viacerí motorkári nám padali. Čo sa týka smrteľného zranenia, tak ten muž išiel v najpomalšej zákrute, ktorá na okruhu je. Tam musí ísť každý do dvojky,“ opisuje Peter Pecze zo Slovakia Ringu. Lenka si však myslí, že keby boli zvodidlá, do ktorých jej milovaný Jozef narazil, zabezpečené, tak to mohol prežiť. „Tam nič nie je, žiadna zábrana. To je jediné miesto, kde nie sú žiadne zátarasy,“ smúti snúbenica. Pecze informáciu, že na zvodidlách nie sú zábrany, potvrdil. „Je to však len preto, že je to najpomalšia zákruta. Tam nikto rýchlo nedokáže prejsť, takže tam zábrany nie sú potrebné. Je nám nesmierne ľúto toho, čo sa stalo. My sme okamžite zabezpečili záchranku a robili všetko, aby sme poskytli maximálnu pomoc. Toto je naše druhé úmrtie za deväť rokov, čo fungujeme, no v tejto zákrute úplne prvé,“ dodáva.

Otvoriť galériu
Jozef bol podľa svojej nastávajúcej vynikajúci motorkár, 20 rokov jazdil bez nehody. „Muselo mu prísť zle, alebo mal technický problém, naozaj neviem. Viem však, že to bol ten najúžasnejší človek na svete. Vždy bol nápomocný, ochotný a zodpovedný. Bude nám všetkým nesmierne chýbať,“ dodáva so slzami v očiach Lenka. „Polícia tento prípad nevyšetruje,“ dodala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Sišovská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!