Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.06.2018 21:27 | Správy | Zahraničné správy

Žene sa po 40-ke skončil sexuálny život: Doktori urobili fatálnu chybu, už nikdy nedosiahne orgazmus!

Britské ministerstvo zdravotníctva vyplatilo Ginny Atchison (45) odškodné vo výške 1,5 milióna libier (1,7 mil. eur) ako kompenzáciu za to, že kvôli oneskorenej diagnóze prišla o možnosť dosiahnuť orgazmus.

Žena tvrdí, že jej život sa rapídne zhoršil po tom, ako jej diagnostikovali syndróm konského chvostu alebo po latinsky cauda equina. Ide o veľmi ojedinelé, ale o to nepríjemnejšie ochorenie chrbtovej kosti, ktoré spôsobuje odumretie nervov v oblasti dolnej chrbtice.

Podľa slov Ginny, ktorá je hrdou matkou jedného dieťaťa, lekárom trvalo 10 rokov, kým sa im podarilo správe diagnostikovať príčinu jej problémov, čo spôsobilo, že

Otvoriť galériu
Zdroj: facebook/Ginny Atchison
"Kupovala som si rozličné sexuálne hračky a snažila som sa niečo cítiť, no jednoducho to nešlo," povedala Ginny pre britský portál ladbible.

Angličanka si po prvýkrát uvedomila, že niečo nie je v poriadku, ešte v roku 2008, keď ju začali pobolievať kríže, ale myslela si, že je to len natiahnutý sval a ďalej to neriešila. Nasledujúce dva roky sa bolesť postupne stupňovala a Ginny navyše začala pociťovať nepríjemné kŕče v nohách, ktoré prirovnala k elektrickým šokom. Rozhodla sa preto vyhľadať pomoc v univerzitnej nemocnici v meste Norfolk.

 

Lekári jej na základe opísaných príznakov diagnostikovali vyskočenú platničku a na magnetickú rezonanciu ju neposlali. Potom nasledovalo dlhé obdobie, počas ktorého si ju lekári posúvali medzi sebou ako horúci zemiak a príčina jej zdravotných problémov zostávala záhadou. 

Zlomovým bodom bolo, keď v auguste 2011 Ginny sedela pred televízorom a rozhodla sa ísť na toaletu, ale keď si sadla na záchodovú dosku, vôbec nič necítila. "Došlo mi, že som nebola na malej už celú večnosť, ale proste to nešlo. Bola som doma sama a nevedela som, čo mám robiť. Hneď nasledujúce ráno som išla k doktorovi," opísala začiatok jej celoživotného problému Ginny.

Otvoriť galériu
Zdroj: facebook/Ginny Atchison
Obvodný lekár ju poslal do nemocnice na ortopedické vyšetrenie. "Na výmennom lístku bolo napísané syndróm cauda equina. Vtedy som o tom počula prvýkrát v živote," opisuje žena s tým, že následne ju poslali na magnetickú rezonanciu, kde odhalili poškodenie nervov v najspodnejšej časti chrbtovej kosti.  "Po operácii som sa prebrala a ako prvé mi prikázali, aby som pokývala palcami na nohách, čo som dokázala. To znamenalo, že neostanem na vozíku. Nanešťastie sa ukázalo, že poškodenie nervov je trvalé. Stále som si necítila stred tela a odvtedy sa to ešte zhoršilo. Skúšala som všetko možné, vrátane psychológa, ale musela som sa zmieriť s faktom, že môj sexuálny život sa skončil," opisuje svoj stav po operácii.

Toto zistenie jej prevrátilo život naruby a prišla k záveru, že na vine sú lekári, ktorým trvalo odhalenie problému tak dlho, že poškodenie sa stalo nezvrátiteľným. "Nikto nechce, aby jeho sexuálny život skončil po štyridsiatke. Sex bol pre mňa vždy veľmi dôležitý. V tej dobe som mala vážny vzťah, ktorý však prestal fungovať po tom, ako som nebola schopná intímne ho precítiť. Zostali sme blízkymi priateľmi, ale stratila som partnera a už nikdy nebudem schopná sa s niekym intímne zblížiť. Nemôcť dosiahnuť orgazmus je veľmi depresívne," opisuje svoj súčasný stav. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tku

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska