Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.06.2018 00:00 | Šport | MS vo futbale 2018
Foto

Babrák Caballero pochoval Argentínu: Kariusov stratený brat?

Už je toho plný svet! Loris Karius má dvojníka. Wilfreda Caballera. Nemecký brankár Liverpoolu si po fatálnych chybách vo finále Ligy majstrov proti Realu Madrid môže odfúknuť. Štafetu babrákov medzi tromi žrďami prebrala po ňom jednotka argentínskej reprezentácie. Nepodareným odkopom venoval Antemu Rebičovi dôležitý prvý gól, po ktorom Chorváti rozobrali vicemajstra sveta ako lego.

 

Caballero mal prsty aj vo vyrovnávajúcom góle Islanďana Alfreda Finnbogasona. Pod oba jeho kiksy sa podpísal nedostatok zápasovej praxe. V Chelsea odchytal v minulej sezóne iba tri ligové zápasy. Predtým v Manchestri City tiež zahrieval lavičku náhradníkov. Argentínsky dres si obliekol prvý raz tento marec. Ako 36-ročný. Dlho bol trojkou, ale po zranení Sergia Romera ho tréner Jorge Sampaoli urobil lídrom.

Vďaka, pán Caballero,“ rozplýval sa chorvátsky portál Vecernji.hr. „Už od prvých minút bolo z reči našich futbalistov jasné, že to bude chorvátsky večer.“ V Argentíne, ktorá je na pokraji vyradenia z turnaja, nastalo zdesenie. Fanúšikovia nechápu, médiá tvrdo kritizujú. Caballera, trénera Sampaoliho, ale i Lionela Messiho. Proti Chorvátom bol neviditeľný a neškodný. S jedinou strelou na bránku. „Na trávniku bol izolovaný. Neprevzal velenie, ako sa od neho očakávalo,“ napísal denník Olé.

„Argentína si vyrobila s Chorvátskom peknú hanbu,“ hlási titulok v denníku La Nación. Legendárny Armando Diego Maradona, najznámejší vyslanec Argentíny, si na tribúne bezradne zakrýval oči dlaňami. Veľký kritik vyzval trénera Sampaoliho, aby sa nevracal domov. Televízna stanica Crónica po hanebnej prehre umiestnila na obrazovku veľký titulok: „Kedy Sampaoli rezignuje?“ Proti Čiľanovi sa vzbúrili aj hráči na čele s Agüerom, ktorí by ho najradšej vykopli z tímu už pred rozhodujúcim duelom s Nigériou.

 

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mb, čtk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné