Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.06.2018 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

V RTVS sa o tom zatiaľ len šuškalo, teraz je to jasné: Šou Milujem Slovensko s veľkými zmenami!

Vyšli s pravdou von! V januári Nový Čas informoval o tom, že v RTVS riešia nepríjemnú situáciu ohľadne šou Milujem Slovensko.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Po Mlynskej doline sa totiž šuškalo, že Dano Dangl (43) a Adela Vinczeová (37) majú zajačie úmysly. Napriek tomu, že obaja zahmlievali a zhodne tvrdili, že všetko budú riešiť až vtedy, keď im na stole pristane ponuka, je zrejmé, že v celej veci mali jasno už od začiatku.

Dangl a Vinczeová sa vo verejnoprávnej televízii zapísali ako zábavná dvojica, keď proti sebe súperili v šou Milujem Slovensko ako kapitáni tímov. Svoj úspech žali počas piatich rokov v šiestich sériách relácie. Začiatkom tohto roka však prišla nečakaná správa, keď sa na chodbách RTVS povrávalo, že obaja by si chceli dať od programu pauzu. Priamym otázkam o konci sa dvojica vyhýbala a svoje rozhodnutie odkladala na čas, keď dostane ponuku.

Otvoriť galériu
Podľa našich informácií sa tak konečne stalo, a to, o čom sa doteraz len špekulovalo, sa stalo skutočnosťou. Obe hviezdy totiž mali odmietnuť. „Povedali sme si, že asi bude dobré dať si od toho trošku pauzu a možno sa do toho ešte vrátime s novou energiou a chuťou. Teraz je taká dohoda, že nejdeme do toho,“ prezradil Novému Času Dano. Rovnaká odpoveď prišla aj zo strany Adely. „Milujem Slovensko je moja srdcovka a najradostnejšia televízna práca. A práve srdcovkám treba dopriať nový vietor a sviežu energiu, aby mohli dlho žit,“ napísala nám blondínka.

 

Zadné vrátka

Aj napriek tomu, že Dangl a Vinczeová sa tento rok v relácii neobjavia, svoje účinkovanie do budúcnosti nezavrhli, ba dokonca sa zdá, že so svojím návratom aj tak trošku počítajú. „Všade v zahraničí funguje tento koncept tak, že sa striedajú dve dvojice kapitánov, vždy obsezónu. Verím, že sa diváci budú rovnako tešiť z novej kapitánskej dvojice a hádam aj na tú ďalšiu sezónu, keď sa s Danom vrátime, lebo my sa na to tešíme,“ dodala Adela.

Legendárni kapitáni však spôsobili vo verejnoprávnej televízii poriadny vietor a je teraz na kompetentných, aby za populárnu dvojicu našli vhodnú náhradu. „Obľúbená zábavno-súťažná šou Milujem Slovensko bude na obrazovkách RTVS pokračovať ďalšie dve sezóny. Nové epizódy uvidia diváci v tohtoročnej jesennej vysielacej štruktúre. O tom, kto budú noví kapitáni tímov, budeme včas informovať,“ povedala nám hovorkyňa verejnoprávnej televízie Erika Rusnáková.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok
(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí
Foto
Mladá volejbalistka († 21) spáchala samovraždu: So záchranármi vypila čaj a potom skočila
Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!