Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.06.2018 15:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Po tragickej smrti Mokráňovej priateľa Salajku († 30) odišla do neba aj jeho mama: Utrápila sa na smrť!

Myšlienky plné bolesti napísala tesne pred odchodom do neba!

Pred štyrmi rokmi tragicky zahynul pri dopravnej nehode senický hokejista Jozef Salajka († 30). Stratu blízkeho človeka niesla veľmi ťažko v tom čase aj farmárka Lucia Mokráňová (26), ktorá s ním tvorila pár niekoľko rokov. Smutné udalosti však neskončili, pretože Salajkova mama Mária († 55) pár mesiacov od smrti syna zápasila s rakovinou. Práve odchod milovaného Jozefa jej stav rapídne zhoršil a svoj boj bohužiaľ prehrala. Z jej posledných slov doslova mrazí...

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Salajka († 30) išiel na motorke v centre Senice v máji 2014, keď mu pravdepodobne nedal prednosť muž v aute. Senický hokejista zrážku neprežil. S obrovským žiaľom sa s ním spolu s rodinou lúčila aj Lucia Mokráňová. Po strate milovaného človeka však prišla pre rodinu Salajkovcov ďalšia rana. Jeho mama Mária († 55) zostala ťažko chorá. „Jojko zomrel v máji a v decembri sme dostali hroznú správu - zhrubnutá časť močového mechúra - rakovina. A bojovala tri roky. Posledné chvíle a posledný výdych dala v objatí rodiny,“ povedala Novému Času hokejistova sestra Marika. Pani Mária zomrela v pondelok, no ešte predtým napísala tie najťažšie slová, ktoré ju ťažili do konca jej života. Vo svojom statuse opísala pocity, pri ktorých sa každému tisnú slzy do očí. „Píše sa 12.10 hod., 11. 6. 2018 a moja duša nadobudla anjelské krídla, krídla, ktoré sa pridajú k tým Jojkovým. Bojovala som tak dlho, ale viac to telo už nedokázalo zvládať. Svoj boj na tejto zemi som prehrala. No zvíťazila ísť k Jojkovi,“ začala hokejistova mama. Podľa informácií Nového Času ju trápilo najmä to, že šofér, ktorý sedel v aute osudnej zrážky, sa jej dodnes neprišiel ospravedlniť. Ťažilo ju, že prípad jej milovaného syna stále nie je uzavretý. „Po štyroch rokoch, keď bol Jojko zrazený, som sa stále nedočkala spravodlivosti,“ priznala pani Mária.

Nezabudne na nich

 

Napriek smutnému koncu pani Mária stále verila, že sa raz dočká verdiktu a ona bude v pokoji odpočívať. „No, bohužiaľ, ja odchádzam, ale moja dcéra s mužom sa budú snažiť zo všetkých síl, aby sa konečne vytýčil dátum pojednávania a konečne vyriešil prípad. A až vtedy nastane pokoj už aj v mojej duši, v dušiach nás všetkých,“ prezradila pár dní pred smrťou pani Salajková a na záver dodala úprimné želanie. „Prajem Vám všetkým veľa lásky medzi všetkými. Buďte k sebe milí a nech sa deje čokoľvek, vždy stojte pri sebe. Ďakujem Vám všetkým, čo ste zostali so mnou až do konca.“ Nový Čas sa obrátil aj na Mokráňovú, ktorú táto správa zasiahla. „Je mi to veľmi ľúto, ďakujem za roky, ktoré sme spolu strávili. Nikdy nezabudnem ani na Jojka, ani na Marišku,“ povedala Lucia. Príslušné orgány, ktoré sa prípadom tragickej smrti hokejistu zaoberajú, sa do uzávierky ku štádiu vyšetrovania nevyjadrili.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
V Česku zúri EPIDÉMIA, napáda najmä tínedžerov: Vysoký nárast prípadov!
Peter Nagy
Foto
Peter Nagy má NOVÚ priateľku! V 65-ke našiel lásku u TEJTO krásnej fitnes trénerky
Na snímke zľava ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching.
Čína prelomila mlčanie: TAKÁTO je pravda o našej podpore Ruska vo vojne!
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
AktualizovanéFoto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
Ľudí v Poľsku mali tajne sledovať: Znepokojivé, ako nenápadne to robili
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
2009. Dvojicu hercov milovali všetky deti.
Spomínate si na reláciu Elá hop? Takto vyzerá legendárne duo dnes! Čo po rokoch s hrdosťou priznali
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)