Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.06.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Podvádza poslankyňa Šimkovičová svojho manžela? Objatia a bozky s iným mužom!

Zdá sa, že za rozpadom manželstva poslankyne Martiny Šimkovičovej (46) s manželom Igorom (43) sú oveľa pikantnejšie záležitosti, ako by sa mohlo zdať.

V stredu sa postavili pred rozvodový súd, avšak sudkyňa ich zväzok kvôli deťom zatiaľ nerozviedla. Nie je tajomstvom, že v domácnosti Šimkovičovcov to poriadne škrípalo už takmer tri roky. A práve to môže byť dôvod, prečo sa Martina vrhla do náručia iného muža. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, poslankyňa sa má už viac ako rok stretávať s istým lekárom, čo nám potvrdil aj jej manžel Igor, s ktorým má dve deti.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ani honosná vila so šiestimi spálňami, saunovým svetom či priestranným bazénom s vodopádmi nebola v prípade Šimkovičovcov zárukou harmonického života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, manželia sa včera postavili pred rozvodový súd. K dohode však nedošlo a na súde sa stretnú opäť v septembri. Podaniu žiadosti o rozvod však predchádzalo podľa našich informácií poriadne turbulentné obdobie plné hádok a podozrievaní o nevere, čo sa nakoniec ukázalo ako opodstatnené.

Nový Čas disponuje fotografiami, na ktorých je Šimkovičová niekoľkokrát v spoločnosti lekára Petra Kotlára. Ani jeden z nich sa dokonca na parkovisku nebránil bozkom či objatiam, a to napriek tomu, že je poslankyňa stále vydatou ženou. Ani to jej zrejme nebráni, aby sa podľa našich informácií intenzívne stretávala s novým mužom.

 

Odhalil ju manžel

Oslovili sme Šimkovičovej manžela s otázkou, či vie, s kým sa stretáva jeho stále zákonitá manželka. Pre odpoveď si nešiel ďaleko a neveru priznal. „Viem, že ma podvádza už dlhšie. O  jej milencovi som sa dozvedel presne 9. 9. 2017 na svadbe môjho brata. V telefóne mala veľa správ, tak som to zistil. Nepoznám ho osobne, viem však, kto to je, zistil som to až podľa jeho telefónneho čísla,“ povedal Igor Šimkovič, ktorý má s Martinou dve deti. Ako sa zdá, o zajačích úmysloch svojej manželky vie toho oveľa viac. „Myslím, že to trvá medzi nimi približne rok, rok a pol... Približne dva roky chodí manželka do Martina do školy a je pravdepodobné, že sa stretli asi tam.“

Tajné schôdzky v kancelárii

Keďže Šimkovičová stále žije v luxusnom sídle v Prellenkirchene s  manželom a deťmi, a jej nová známosť má trvalý pobyt v Martine, so spoločným hniezdočkom, zdá sa, musia improvizovať. Poslankyňa bola totiž niekoľkokrát videná v budove, kde sídli lekárova firma, a to či v popoludňajších alebo neskorých večerných či nočných hodinách, vždy nabalená s  taškou. Nočné výjazdy si dokonca všimol aj jej manžel: „V Bratislave sa musia stretávať v budove, kde má firmu. Zistil som to podľa toho, že manželka používala moje fi remné auto, v ktorom je GPS zariadenie a  podľa toho viem, že tam auto stáva aj trikrát do týždňa, a dokonca aj cez noc,“ priznal Šimkovič, ktorý odmieta čo i len zmienku o tom, že by si po tom všetkom ešte mohli k sebe opäť nájsť cestu. Nový Čas sa snažil s Petrom spojiť, ten však na telefonáty nereagoval.

Šimkovičová: Manžel tají svoj vzťah

S pánom Kotlárom riešime charitatívny projekt a nie len s ním, je v tom viac ľudí. Neprekvapuje ma, že muž hľadá chybu vo mne a jeho niekoľkoročný vzťah tají. Viac sa k tomu nevyjadrujem

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti