Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.05.2018 11:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Zuzana Plačková dva týždne po náročnej operácii: Prvé FOTO s menšími prsiami!

Premiéra pod africkým slnkom! Modelka Zuzana Strausz Plačková (26), ktorá pred dvomi týždňami podstúpila bolestivý chirurgický zákrok, odletela na „pracovnú cestu“ do Tuniska.

Tam prvýkrát ukázala svoj vynovený dekolt, ktorý prešiel radikálnou zmenou. Zuzana si totiž nechala zmenšiť svoje prsia a namiesto tých s 800 mililitrami jej zdobia hruď o štvrtinu menšie implantáty. Plačková však počúva rady lekárov a na opaľovanie sa hore bez či čľapkanie v mori musela zabudnúť! Obmedzení má však oveľa viac!

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Plačková sa po dvoch týždňoch od operácie rozhodla ukázať národu svoj najväčší tromf. Ten paradoxne zmenšil svoje proporcie, ale zdá sa, že Zuzana s novými prsami bude bodovať i naďalej. Dôkazom sú jej fotografie z horúceho Tuniska, kde Zuzana nedávno pracovala. „Konečne som po dlhom čase skutočne spokojná,“ priznala Novému Času hrdá majiteľka 620-mililitrových silikónov. Ich pôvodné číslo, ktoré za osem rokov a po dvoch zväčšeniach dosiahlo 800 mililitrov, sa tak scvrklo o štvrtinu.

Otvoriť galériu

Plačkovej dekolt zdobia primeranejšie kôpky v pomere k jej útlemu telu, čo bolo aj cieľom brunetky. „Pracujem na tom, aby som mala vymakané telo. A tieto moje veľké prsia pôsobia veľmi robustne a vulgárne,“ povedala ešte pred zákrokom modelka.

Zábery z Afriky jej dávajú za pravdu, hoci Zuzana priznáva, že na hrudi by privítala ešte menšie „radôstky“ pre ňu i jej obetavého muža Reného Strausza. „Najviac mi pomáha môj manžel. Ten ak ma prvý týždeň nezdvihol z postele aspoň päťstokrát, tak vážne ani raz. Cením si ho za jeho vytrvalosť, ja by som samu seba už dávno poslala do ri*i,“ dodala.

 

Má obmedzenia

Hoci Zuzana bola na sústredení Miss Karat Tuning, miestnym pokušeniam odolala. „Musím nosiť špeciálnu podprsenku, aby sa prsia krásne zahojili, preto som si nemohla dovoliť sa v Tunisku ani kúpať či opaľovať, keďže je to čerstvé,“ priznala. „Špeciálnu podprsenku budem ešte mesiac-dva nosiť, a potom si ju budem dávať už len na noc, aby prsia vyzerali dokonale aj o niekoľko rokov,“ spresnila brunetka, ktorú operovali na klinike v Banskej Bystrici. Tam dostala aj ďalšie rady. „Bolesti už ani nemám, len som skôr opatrná, keďže nemôžem vysoko zdvíhať ruky, alebo nosiť ťažké predmety. Ale dá sa to zvládnuť, keď máš naokolo dobrých ľudí. No nenechaj sa obskakovať,“ zasmiala sa Plačková.

Špeciálna podprsenka

Marián Koperniech, plastický chirurg

Otvoriť galériu

Po zmenšení a modelácii prsníkov sa nosí odporúčaná podprsenka zvyčajne do 6 týždňov od operácie podľa typu operácie a odporúčania chirurga. Namočiť sa rana nesmie do kontroly, čo býva cca 10 dní od operácie, potom sa už môže namočiť jazva sprchovaním, ak je vhodne krytá nepremokavou páskou, tak aj skôr a zvládne aj dlhšie namočenie, napríklad v bazéne. Ale hodinové plávanie s odkrytou jazvou neodporúčame najmenej 3 týždne po operácii. Pani Plačkovú som neoperoval.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, rg, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?