Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.05.2018 22:46 | Prominenti | Zahraniční prominenti
FotoVideo

Modelka a herečka Brooke Shields sa v 52 rokoch vyzliekla do bikín: Fúha, to je telo!

Brooke Shields je skutočná ikona modelingu. V 12 rokoch kráčala po móle a stala sa tvárou tých najznámejších módnych kampaní a značiek.

Napriek jej sláve však hviezda tvrdí, že vyrastanie vo svetle reflektorov nebolo ľahké pre jej sebavedomie. Teraz má 52 rokov a začala spolupracovať so značkou plaviek Swimsuits For All (plavky pre každého) na kampani Power Suit a otvorene hovorí o tom, prečo sa teraz cíti v plavkách oveľa pohodlnejšie, ako keď mala 20.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

"Vyrastanie v takom prostredí viedlo k tomu, že som sa cítila naozaj neisto, pokiaľ išlo o môj vzhľad," povedala modelka a herečka pre People práve v súvislosti s novou kampaňou. "Necítila som sa dobre v mojom vlastnom tele a trvalo roky, kým som oddelila názory druhých od toho môjho. Postupom času som konečne našla cestu, ako sa cítiť pohodlne. Cez moju prácu, vášne, rolu silnej ženskej modelky a, samozrejme, cez materstvo. Mám 52 a konečne sa cítim dobre a som hrdá na prácu, ktorú som vložila do môjho tela. Cítim sa dobre vo vlastnej koži, rada svoje telo ukazujem a neskrývam ho."

A toto pohodlie neprišlo zo žiadnych drastických diét alebo ťažkých tréningov. Brooke vysvetlila, že "nerobila nič zvláštne" pre to, aby sa pripravila na zábery v bikinách. "Všetko je o rovnováhe. Neexistuje žiadny návod na to, ako byť zdravý a fit, je to o tom nájsť to, čo vyhovuje vám. Ja sa stále snažím piť veľa vody, mať dostatok kvalitného spánku a udržiavať si zdravý a aktívny životný štýl," povedala Brooke a zdá sa, že to skutočne platí, aspoň pokiaľ ide o jej sebavedomie.

 

"Keď som bola mladšia, nikdy som neobľubovala plavky, pretože som nemala rada to, ako v nich vyzerám. Vždy som našla spôsob, ako sa zakryť. Teraz sa cítim oveľa lepšie, keď telo ukazujem, ako keď ho skrývam," dodáva modelka. Okrem toho tiež zdôrazňuje to, že jej dcéry Rowan (15) a Grier (12) sú doslova hnacou silou jej sebavedomia.

"Moje dcéry mi skutočne pomáhajú v tom, aby som cítila istotu a aby som bola hrdá na to, že sa ukazujem v plavkách. V tejto kampani som na sebe mala úžasné červené bikiny Pioneer a bolo to neskutočné. Myslím, že ich budem nosiť celé leto." Ale Brooke Shields nebola jediná známa tvár, ktorá bola v kampani vyfotená. Spolu s Ashley Graham, Angelou Simmons a ďalšími tvrdia, že to bolo jedno z najlepších fotení plaviek, ktoré mali, a to všetko kvôli tímu, ktorý na tom pracoval.

"Fotenia plaviek môžu byť vždy trochu stresujúce. V minulosti som sa necítila príliš komfortne, skôr zraniteľne. Avšak, práve toto fotenie bolo pre mňa jedno z najobľúbenejších, pretože som bola obklopená úžasnými ženami. Všetci sme sa navzájom podporovali, aby sme neboli neisté a užili si každý jeden moment na pľaci a pred fotoaparátom. Moje dcéry milujú Ashley Graham, takže bolo úžasné s ňou pracovať."

Taktiež hovorí, že práve kvôli ženám, ktoré sa na kampani podieľali, bolo fotenie inšpirujúce. Podľa nej sa všetky snažili nájsť spôsob, ako sa cítiť dobre. Keď však príde na fotenie bikín, ako na záberoch vyzerať skutočne najlepšie? "Naozaj je to všetko iba o tom, aby ste sa cítili dobre vo vnútri. Ak ste vyrovnaná a v poriadku vnútri, ukáže sa to aj na fotografiách."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS, kh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili