Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.05.2018 17:30 | Šport | Šport mix
Foto

Emotívne priznanie čerstvej 25-ročnej športovej dôchodkyne Listopadovej: Táto kráska že sa cíti škaredá?!

Pár dní po svojom odchode do športového dôchodku zverejnila 25-ročná Katarína Listopadová emotívne priznanie o svojej introvertnej povahe a pocite fyzickej neatraktívnosti, ktoré sú v ostrom kontraste s jej prezentáciou na sociálnych médiach.

Výrok o tom, že každý zápasí s vlastnými démonmi, najlepšie potvrdzuje posledný status na Instagrame našej bývalej plavkyne. Listopadová, ktorej 20 rokov aktívneho plávania nedalo iba pozitívne charakterové vlastnosti, ale aj vyšportované telo hodné modelky, sa na Instagrame priznala, že zápasí so svojou introvertnou povahou a často spochybňuje aj svoj výzor. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

"Mám dni, kedy sa cítim totálne na dne, najmä kvôli tomu ako vyzerám, a že sa cítim škaredá. Stále nie som v tom bode, kedy sa mám rada, ale pracujem na tom," uviedla na populárnej sociálnej sieti víťazka neoficiálnej ankety o najkrajší zadok olympijských hier v Riu. 

Čerstvá absolventka práva plávala aktívne od svojich piatich rokov, pritom od 13-tich závodne a absolvovala denne často až 6-hodinové tréningy. Podľa vlastných slov sa nevzdáva, ale chce skúsiť viesť "normálny" život so všetkým, čo ju šport naučil. 

Few things you might not know about me. Read to the end.🤓 😇🙏🏼 It might seem like I’m open, but I think about it twice what I actually say to the other person and how many details I want the other person to know about me. I don’t share personal things easily at all. With anyone. I’m an introvert. But I’m working on it. I’ve always had a problem to come to a new person and start a conversation, I don’t think I’ve ever done it. That’s why I could seem like I’m self-important person, but I just couldn’t imagine myself to go and start to talk with anyone, because what if that person wouldn’t like me? What if that person wouldn’t want to talk to me? But if someone come to me, I’m to most friendly person around. And that few people who actually started a conversation with me are my best friends today. I’m thankful for that. And I’m working on it. All my teens years when I was swimmer , my club-mates called me Nemo, like the fish. Fish is symbolic for someone quiet, yet in Slovak language word Nemo it’s also similar to world speechles/mute. So you know I was always super quiet and shy to talk. I also have a days (many of them) when I feel completely down, mostly about how I look like and how ugly I feel. I’m not already at the point when I do like myself, but I’ll be there one day. I’m working on it. I’m working on my self everyday. It’s not only about working out , having a great muscles and being super fit, but also working on your mental side, having a super strong and positive mind. At the end of the day that’s what matters more anyway. Don’t forget that.❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Listopadova (@katarina_listopadova),

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Peter Pecha
FotoVáš Tip
Markizácky herec sa nezdá: V Dunaji slušný farár, na fialovom koberci Let's Dance... Uf! Má Slovensko nový sexsymbol?
Drvivá väčšina vodičov v Košiciach si nesadla za volant
Autobus sa na Pereši zrazil s nákladným autom: Vodič bezočivo ušiel! Vie už polícia, o koho ide?
Ilustračné foto
Rozhodnuté: Toto už v štátoch EÚ nekúpite! Nezoženiete to ani online
Tragická nehoda neďaleko Šale: Pri zrážke dvoch áut zahynul vodič († 40) a manželský pár
Interiér žiari luxusom.
Foto
Zo slov Olivera Andrásyho mrazí: Pripravuje sa na NAJHORŠIE?!
(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch