Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.05.2018 18:03 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
ExkluzívneFoto

Exkluzívne FOTO! Pristihnutí na tajnom rande v Budapešti: Rytmus, čo tá ruka na Jasmininom zadku?

Foto ako dôkaz! Napriek tomu, že raper Patrik Rytmus Vrbovský (41) a moderátorka Jasmina Alagič (28) tvrdošijne už niekoľko týždňov popierajú, že by mali k sebe bližšie ako kamaráti, ich činy hovoria o opaku.

Skrývajú sa na výletoch za hranicami Slovenska, aby sa vyhli zvedavým očiam Slovákov, ale aj tak im zahraničie anonymitu nezabezpečilo. Nový Čas získal exkluzívne zábery z budapeštianskeho parku, kde si spolu hrkútali a dokonca sa nebránili vášnivým dotykom. Dokedy majú v pláne balamutiť celú krajinu o ich „kamarátstve“?

Fotogaléria
20
fotiek v galérii

Alagič a Rytmus sa nevyhýbajú vzájomným stretnutiam a jedno „tajné“ sa uskutočnilo aj nedávno. A to za hranicami Slovenska, v Budapešti. Na začiatku mája si to Rytmus s kráskou namieril do maďarskej metropoly, kde si spoločne užívali. Obaja síce tvrdia, že sú len dobrí kamaráti, no v známom zábavnom parku to tak vôbec nevyzeralo. „Obaja sa neustále smiali, veľa rozprávali a bolo zjavné, že si dobre rozumejú. Stáli pri ruskom kolese, čakali, kým sa dostanú na rad, bolo niečo po desiatej večer,“ priznal zdroj Nového Času, ktorý ich videl na vlastné oči. „Rytmus dokonca Jasminu niekoľkokrát chytil za zadok a pritiahol si ju bližšie k sebe,“ dodal s tým, že vyzerali ako šťastná zaľúbená dvojica a tvárili sa, že svet okolo nich neexistuje. Budapešť, ktorá je od Slovenska vzdialená približne 200 kilometrov, tak mala hrdličkám zabezpečiť akú-takú anonymitu, ale zjavne nerátali s tým, že ich niekto spozná. 

Rytmus sa k tajnému romantickému výletu s Alagič do Maďarska odmietol vyjadriť. „Prichytená“ moderátorka má na romantické chvíľky s raperom vysvetlenie. „Naozaj sme len dobrí kamaráti, poznáme sa dokonca už niekoľko rokov. Rozumieme si ľudsky, máme podobný humor a svetonázor. Nič viac medzi nami nie je,“ začala s objasňovaním romance kráska, ktorá opäť odmietla, že by s nedávno rozídeným Rytmusom tvorila pár. „Sme iba kamaráti,“ povedal Novému Času Patrik. Jas­mina sa pri otázkach, či je šťastne zadaná, väčšinou len usmeje a zapýri. „Som šťastná,“ povedala Alagič aj nedávno pred kamerou markizáckej relácie Smotánka. Na jeho adresu tiež poznamenala, že uňho zbiera rady do speváckej súťaže, ktorú ona moderuje a on v nej kedysi sedel v kresle porotcu. Či si to však vyžadovalo vycestovanie až za hranice Slovenska, je otázne. 

 

Dvojicu spolu videli už viackrát. Výlet do Budapešti teda nebol určite ich prvým. Vyrazili spolu aj do Viedne, odkiaľ prišli do redakcie ich fotky z reštaurácie. Aj tam sa dobre bavili a Rytmus Jasminu niekoľkokrát pri stole objal. Ešte stále chcú teda zapierať, že medzi nimi niečo je? Rovnako tak boli videní vo veľmi družnej debate v aute pred istou benzínkou. Vrbovský napriek tomu stále zapiera. „Nie, nemám frajerku. Zatiaľ som sám. Ja som taký rodinný typ, vždy som mal len dlhodobé vzťahy,“ uviedol pre jojkársky magazín Topstar. V minulosti si podobnú taktiku vyskúšal aj so speváčkou Darou Rolins, s ktorou sa pred zrakmi verejnosti niekoľko týždňov ukrývali v hoteloch a nie je vylúčené, že aj v zahraničí. Ak by sa však účastníci budapeštianskeho túlenia sa predsa len priznali k láske, zelenú by dostali aj od tohto dôležitého človeka. „Ja by som sa do nej tiež zamilovala, takže sa Patrikovi vôbec nedivím, že ju registruje,“ priznala nedávno Novému Času Dara, ktorá si s Rytmusom udržala priateľské vzťahy aj po rozchode.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!