Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.05.2018 19:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Modelka sa rozhodla vydať: Kvôli svadobným šatám sa rozhodla urobiť niečo šialené

Plus-size modelka Ashley Alexiss musela podstúpiť plastickú operáciu na zmenšenie pŕs. Dôvodom však neboli len problémy s chrbticou.

Ashley taktiež prežila roky bolestí chrbta, ktoré pramenili práve z jej obdareného hrudníka. Plus-size modelka povedala, že myšlienka na zmenšenie pŕs jej však napadla práve vtedy, keď mala pocit, že jej na tomto mieste prasknú svadobné šaty.

Operácia trvala sedem hodín, pretože lekári museli z jej hrude odobrať takmer dva kilogramy tkaniva. Jej prsia veľkosti 36DD teraz zvláda oveľa ľahšie. ,,V priebehu celého minulého roka, možno aj dlhšie, som zvažovala zmenšenie pŕs," povedala Ashley. ,,Ako starnem, všímam si, že moja chrbtica si to všetko odnáša. Taktiež mám pocit, že nemôžem poriadne vykonávať moju prácu, pretože ma všetko bolí, keď dlho stojím. A no tak, mám iba 27! To teda nie je v poriadku!" dodala.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ashley však nakoniec priznala, že aj keď s rozhodnutím bojovala rok predtým, posledná kvapka nastala až potom, keď sa jej prsia nezmestili do svadobných šiat. ,,Keď som to povedala niekoľkým ľuďom, dostala som rôzne reakcie. Väčšinou sa ma však pýtali, prečo by som také niečo robila a že práve moje prsia sú to, vďaka čomu som slávna. Zaujímalo ich aj to či to neublíži mojej kariére," povedala modelka pre FoxNews. Podľa nej možno sú prsia súčasť jej kriviek, ale je na nej oveľa viac, než len to.

 

,,Môj partner je našťastie stále pri mne od momentu, kedy zavriem oči, až dovtedy, kedy ich opäť otvorím. Väčšina týchto procedúr trvá od štyroch do piatich hodín, ale ja som to mala komplexne za sedem hodín. Sedem hodín a dve kilá tkaniva z mojich pŕs."

 Toto však nebola prvá operácia, ktorú Ashley podstúpila. Pred niekoľkými rokmi bola na menšej operácii, kedy si nechala vybrať implantáty. ,,Keď som mala 21, bola som na zväčšení pŕs. Doktor mi však dal oveľa väčšie implantáty, ako sme sa predtým dohodli. Vtedy som mala naozaj komplexy zo svojej postavy a myslela som si, že implantáty pomôžu." Jej situáciu to však iba zhoršilo. 

Modelka sa priznala, že dokonca pred operáciou plakala, pretože sa naozaj bála toho, že bude tak dlho v anestéze. ,,Napísala som dokonca aj malý lístok v prípade, že by sa mi niečo stalo. Pred operáciou som všetkým zavolala. Byť uspaný na tak dlhý čas so sebou nesie aj risk." Ashley taktiež priznala, že nie je hrdá na to, že podstúpila toľko operácií, no teraz sa cíti oveľa lepšie. Po operácii plakala a objímala doktora za to, že jej konečne pomohol.

,,Nebudem poriadne vyliečená ešte asi šesť mesiacov, ale cítim sa skutočne oveľa lepšie ako predtým. Môžu nastať nejaké komplikácie pri hojení, no práve teraz som plná nádeje a veci vyzerajú oveľa lepšie, ako som predpokladala," povedala nadšene. ,,A aby toho nebolo málo, konečne sa moje prsia zmestia do svadobných šiat!"

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS, kh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vo filme dýchal na krk malému Kevinovi, ktorý si v mene otca sám objednal hotelovú izbu
Foto
Herec z filmu Sám doma po mŕtvici takmer nevychádza von: Najväčšiu neresť si neodpustí ani na vozíku
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?