Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.05.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Šokujúca spoveď topmodelky Sklenaříkovej: Čo si o Slovensku môžu v zahraničí myslieť?!

Topmodelka Adriana Sklenaříková (46) dobyla modelingový svet nielen svojou krásou, ale i príbehom, ktorý prezentuje na verejnosti.

Napriek tomu, že odišla za lepším životom do zahraničia, na Slovensku sa tiež nemala zle. Modelka sa však v zahraničí rozhodla prezentovať svoj život úplne naopak. Už dlhé roky totiž vo francúzskych médiách vyplakáva, aký mala v domovine ťažký život. Pritom jej rodina patrila k tým zámožnejším vo vtedajšej dobe. Adriana, ktorá už o pár mesiacov porodí manželovi, boháčovi Aramovi Ohanianovi (62) dieťatko, sa rozrozprávala o svojich boliestkach. Na to, prečo sa modelka prezentuje ako „trpiteľka“, má psychológ jasnú odpoveď!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Sklenaříková si užíva luxus v horúcom Maroku, kde po boku manžela Arama buduje exkluzívny rozprávkový hotel. Krásna blondínka, ktorá sa o pár mesiacov prvýkrát stane mamou, si v množstve svojich pracovných ponúk môže listovať ako v katalógu s letnými dovolenkami. Až neuveriteľne preto znejú jej slová z minulosti, ktoré sú v ostrom kontraste s jej súčasným životným štandardom. „Prvé plavky som dostala, keď som mala šestnásť rokov,“ cituje denník SME rozhovor rodáčky z Brezna pre francúzsku televíziu.

Otvoriť galériu

Zdá sa, že úspešná Slovenka stavila pri rozbehu svojej kariéry na príbeh o Popoluške s prievanom v peňaženke. „Televíziu sme v detstve nemali, len rádio. A keď som dospela, oči som si musela maľovať uhlíkom. Očné ceruzky u nás neboli,“ opísala vtedy Sklenaříková, ako videla situáciu v bývalom Československu. Nie je vylúčené, že týmito slovami trafila na sociálnu strunu bohatých Francúzov, a keď sa k tomu pridružil jej talent, sexepíl a cieľavedomosť, o ďalšom úspechu bolo rozhodnuté. A, nezabudnime ešte na sobáš s futbalovým majstrom sveta z roku 1998 Christianom Karembeuom, ktorého priezvisko napriek jeho protestom nosí doteraz. „Znepokojuje ma to. Som jediný a hotovo!“ vyhlásil nedávno pre francúzsky denník Le Matin Karembeu.

 

Otcov terč

„Mama bola doktorka a otec inžinier. Keď som sa narodila, obaja študovali. Dali ma do výchovy maminým rodičom, kde som bola až do šesť rokov. Potom ma vrátili rodičom. To pre mňa znamenalo koniec šťastných rokov. Zranilo ma to,“ vyplakávala Francúzom Adriana. Podľa jej slov sa z nej vykľul terč pre jej otca Miroslava. „Bol na mňa strašne tvrdý. Mala som pocit, že ma neznáša, zatiaľ čo k mladšej sestre Natálii bol úplne iný. Stále mi opakoval: „Ty musíš byť vždy prvá a nič viac',“ napísala blondínka vo svojej knihe Pochádzam z krajiny. „Chcel zo mňa spraviť výnimočnú a neprestajne ma trestal, často bezdôvodne,“ vyhlásila v minulosti diva a dodala: „Jediné dni, kedy bol doma pokoj, boli tie, keď v televízii dávali futbal. S pivom v ruke sledoval zápas a tá guľatá lopta nás chránila pred jeho výčitkami a šikanou.“ Sklenařík dcérine slová označil za výmysly. „Nikdy som jej nechcel ublížiť,“ oponoval vtedy Miroslav. Senzácia však bola na svete. Novému Času sa včera nepodarilo spojiť s rodičmi samotnej krásky a Adrianinej odpovede, prostredníctvom jej manažéra, sme sa tiež nedočkali.

Otvoriť galériu
O Arama sa kráska môže oprieť.
Zdroj: Instagram/adrianakarembeusklenarikova

Marketing dlhodobo nepomôže

Martin Miler, klinický psychológ

Pokiaľ má človek zaujímavý a pravdivý životný príbeh, je na ňom, či ho zverejní alebo nie. Ak informácie, ktorými sa prezentuje, nie sú pravdivé, prípadne prikrášlené, tak to pravdaže môže zaváňať marketingom. Na kariéru to môže mať vplyv na začiatku, ale je to skôr krátkodobé, pretože ďalej pri jej rozvíjaní je to už najmä o talente.

Zvlášť svet modelingu, ktorý sa na prvý pohľad zdá krásny, je vnútri tvrdý biznis, čiže nemyslím si, že tu by človek hraním sa na niečo, čím nie je, mohlo mať výrazný vplyv. Môže sa to totiž veľmi rýchlo otočiť - hranie sa na bezmocného môže vyvolať opačnú reakciu - silnejší ho vylúčia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas, kil

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí