Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.05.2018 12:50 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rytmus má blízko k markizáckej kráske, jeho ex prehovorila: Dara to o ich romániku povedala otvorene

Servítku si pred ústa rozhodne nedáva! Popová hviezda Dara Rolins (45) len na konci marca ohlásila rozchod s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (41), s ktorým chodila takmer sedem rokov.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Najnovšie však vyplávalo na povrch, že Rytmus nezaháľa a stretáva sa s atraktívnou moderátorkou Jasminou Alagič (28). Aj keď to obaja „holúbkovia“ zatiaľ popierajú, Dara má vo veci jasno! Exkluzívne pre Nový Čas prezradila, čo si o novom objave svojho ex myslí, a dokonca samotnému Rytmusovi poslala odkaz priamo od srdca!

Keď Dara a Rytmus priznali rozchod, celý šoubiznis bol hore nohami. Nikto totiž tento krok nečakal. A hoci sa ich problémy začali už takmer pred rokom a za všetkým bola prílišná vyťaženosť oboch, aj naďalej svorne tvrdia, že zostali priateľmi. Do Rytmusovho života však už mala medzičasom vkročiť nová kráska, a to sexi moderátorka Jasmina Alagič. „Stretávajú sa,“ prezradil zdroj z okolia krásky.

Otvoriť galériu

Zatiaľ čo Rytmus je na slovo skúpy a nový vzťah nepriznal, Dara o exfrajerovi a jeho „kamarátke“ problém hovoriť nemá. „Áno, viem o tom, že sa mu páči, a nie, nezrútim sa z toho. Patrik mi to spomenul sám, keď sme sa nedávno videli,“ povedala exkluzívne Novému Času speváčka, ktorá dokonca novú pani „Rytmusovú“ už spoznala aj osobne. „Tú slečnu som mala možnosť stretnúť len raz na jednej spoločenskej akcii, ktorú moderovala. Veľmi sympatické, normálne dievča. Žiadna vypatlaná kráska. Ja by som sa do nej zamilovala tiež, takže sa Patrikovi vôbec nedivím, že ju registruje,“ rozhovorila sa Dara.

 

Praje mu?!

Ako sa zdá, Rytmus opäť zalovil v šoubiznisových vodách. S Alagič sú si viac ako sympatickí a Dara sa k tomu stavia s veľkým nadhľadom. „Ako už bolo niekoľkokrát povedané, nikto sa nerozišiel s nikým kvôli niekomu. Prestali sme sa milovať, ale blízki sme si naďalej. Preto budem aj ja sama najšťastnejšia, keď bude Patrik šťastný. Viem, že to isté praje aj on mne,“ hovorí Rolins.

Na otázku, či je to medzi raperom a moderátorkou vážne, prišla jasná odpoveď: „Sme slobodní ľudia, môžeme sa stretávať a oťukávať, s kým chceme. Takže sa ma nepýtajte, ako je, čo a s kým vážne či nevážne.“ Zatiaľ čo Jasmina tvrdí: „Sme kamaráti, nie je tam viac čo rozoberať,“ Rytmus prišiel s podobnou réterikou: "Sme kamaráti," prezradil. 

O čo teda Rytmusovi a Alagič vlastne ide, je otázne. Nie je totiž tajomstvom, že raper je známy svojimi marketingovými hrami, ktorými už dokázal zmiasť verejnosť. Či je teda Alagič len súčasťou jeho ďalšieho výstrelku, sa zrejme ukáže čoskoro.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?