Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Pocisková dva týždne po dramatickom pôrode: Prvé kočíkovanie dcérky Lianky

Užívali si pekné počasie! Speváčka a herečka Nela Pocisková (27) je dvojnásobnou mamou, keď k takmer dvojročnému synovi Hektorovi pribudla na Veľkonočný pondelok aj dcérka Liana.

Napriek dramatickému pôrodu v aute je už rodinka dávno doma, a tak Pociskovej nebránilo nič v tom, aby svojej princeznej dopriala prvé slnečné lúče. Fotografovi Nového Času sa totiž herečku podarilo odfotiť počas prvého kočíkovania na ulici pred domom!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Pocisková sa od Veľkonočného pondelka môže pýšiť titulom dvojnásobnej mamy, keď svojmu partnerovi Filipovi Tůmovi priviedla na svet druhé dieťa. Rovnako ako pri synovi Hektorovi, aj pri dcérke Liane sa Nela dlho doma nezdržala a dva týždne po pôrode si už veselo vykračovala aj s kočíkom po ulici. Fotografovi sa podarilo Nelu odfotiť na ulici s Liankou.

Dvaja drobci sú však na jedného viac ako dosť, a tak herečke prišla na pomoc mama, ktorá sa s dcérou pri deťoch striedala. Najprv sa totiž mamička poprechádzala so synom a dcérka zostala v dome pod drobnohľadom babičky. Potom si drobcov ženy vymenili a jazdu v kočíku na čerstvom vzduchu si užilo aj dievčatko. „Veľmi mi pomáha rodina, takže chvála Bohu za to. Všetci si ešte zvykáme, je to náročné,“ priznala Novému Času Nela.

Rodinka si na nového člena stále zvyká a veľký záujem o sestričku prejavuje najmä Hektor. „Malý zatiaľ reaguje veľmi pekne. Je zlatý, chce ju nosiť a mrzí ho, že mu to nechcem dovoliť, ale to sa všetko ešte bude meniť,“ prezradila s úsmevom herečka.

Porodila v aute

 

Svojho druhého potomka priviedla Pocisková na svet za dramatických okolností, keď rodila v aute pred svojím domom. Podľa informácií Nového Času stála počas celého tehotenstva vedľa Nely poradkyňa, o ktorej sa hovorilo ako o dule. Pani je však laktačná poradkyňa. Tá neodhadla správny čas pôrodu, a tak si Pocisková musela poradiť sama. „Z kontrakcií som mala pocit, že som už dávno mala byť v nemocnici, zrazu prišli štyri najsilnejšie a už sme nestihli nič,“ opísala nám napínavé okamihy herečka.„Dcérku som porodila sama, dala dolu sveter, zakryla som ju a skontrolovala som, či dýcha a či je v poriadku. A pozrela som sa, koľko je hodín,“ povedala dvojnásobná mamička, ktorá si prežila scénu ako vystrihnutú z amerického filmu.

Za pár minút nato prišla po Nelu a čerstvo narodenú dcérku sanitka a odviezla ich do nemocnice. Našťastie všetko dobre dopadlo a tri dni po pôrode pustili Nelu aj s dievčatkom domov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?
(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť