Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.04.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Veľké prekvapenie herca Cinkotu, ktorý si vo väzení odpykáva trest: Manželka Zuzka je tehotná!

Priletí k nim bocian! Herec Dušan Cinkota (47), ktorý už takmer šesť rokov sedí za mrežami, má obrovský dôvod na radosť.

Jeho manželka Zuzana (31) totiž skrýva sladké tajomstvo, ktoré z neho už o pár mesiacov spraví otca. Radosť budúcich rodičov je o to väčšia, že umelec, ktorého do väzenského mundúra dostali drogy, by sa mohol tento rok dostať na slobodu. Žiadosť o predčasné prepustenie totiž môže podať už v lete, a tak by mu nemala ujsť ani príležitosť, aby na pôrodnej sále stál po boku svojej milovanej polovičky.

Herec Dušan Cinkota je už takmer šesť rokov za mrežami, keď ho v roku 2012 odsúdili pre drogy na osem rokov nepodmienečne. Za ten čas stihol vystriedať hneď päť väzníc a momentálne sa nachádza v nápravnom zariadení v Opatovciach, kde je minimálny stupeň stráženia a svoj čas si tam odsedel aj moderátor Rasťo Žitný. „Dušanovi sa tam v rámci možností páči. Často chodí domov na priepustky,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia umelca.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako sa zdá, odsúdený Cinkota má skutočne slobody viac ako dosť, lebo podľa našich informácií sa chvíle vyplatili a Zuzka je tehotná. „Áno, je to pravda. Čakajú bábätko a obaja sa z toho veľmi tešia,“ dodal blízky kamarát dvojice. Fotografovi Nového Času sa dokonca podarilo brunetku nafotiť a je jasné, že pod tričkom sa jej už rysuje tehotenské bruško. S otázkami sme sa obrátili aj na budúcu mamičku, no tá do uzávierky neodpovedala.

 

Dieťa bolo v pláne

Dušan a Zuzka si už o pár mesiacov privinú svoje prvé spoločné dieťa. Dvojica po potomkovi túžila už dlhší čas. Podľa informácií Nového Času sa Cinkota s manželkou objavili aj na klinike asistovanej reprodukcie, kde si mal Dušan nechať odobrať spermie. Procedúra umelého oplodnenia ale napokon asi nebola potrebná. „Myslím si, že o umelom oplodnení nemôže byť ani reč. Dušan bol na priepustku každú chvíľku doma a neverím, že sa nechal o zábavu tvorby dieťaťa obrať,“ zasmial sa Cinkotov kamarát.

Okrem toho, že Cinkiho rodina sa čoskoro rozrastie o nového člena, ďalšou dobrou správou by mohlo byť hercovo prepustenie na slobodu. Už toto leto totiž môže Dušan požiadať o predčasné prepustenie, pretože si už odsedel tri štvrtiny trestu a vždy sa správal vzorne a disciplinovane.

Hazard s drogami

Cinki sa do hľadáčika zákona dostal už v novembri 2001 a pre drogy bol odsúdený na dva roky nepodmienečne. Na drogy doplatil aj v máji 2007, no trestu sa napokon pre nečinnosť vyšetrovateľa vyhol. Nepoučiteľný herec však spravodlivosti predsa len neušiel a návykové látky ho v decembri 2012 opäť dostali pred súd, kde si vypočul verdikt - osem rokov nepodmienečne. Jeho kolegovia sa snažili aj o jeho omilostenie, keď spísali petíciu. Vo februári 2013 ju však prezident Ivan Gašparovič zamietol.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!