Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.04.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Veľké prekvapenie herca Cinkotu, ktorý si vo väzení odpykáva trest: Manželka Zuzka je tehotná!

Priletí k nim bocian! Herec Dušan Cinkota (47), ktorý už takmer šesť rokov sedí za mrežami, má obrovský dôvod na radosť.

Jeho manželka Zuzana (31) totiž skrýva sladké tajomstvo, ktoré z neho už o pár mesiacov spraví otca. Radosť budúcich rodičov je o to väčšia, že umelec, ktorého do väzenského mundúra dostali drogy, by sa mohol tento rok dostať na slobodu. Žiadosť o predčasné prepustenie totiž môže podať už v lete, a tak by mu nemala ujsť ani príležitosť, aby na pôrodnej sále stál po boku svojej milovanej polovičky.

Herec Dušan Cinkota je už takmer šesť rokov za mrežami, keď ho v roku 2012 odsúdili pre drogy na osem rokov nepodmienečne. Za ten čas stihol vystriedať hneď päť väzníc a momentálne sa nachádza v nápravnom zariadení v Opatovciach, kde je minimálny stupeň stráženia a svoj čas si tam odsedel aj moderátor Rasťo Žitný. „Dušanovi sa tam v rámci možností páči. Často chodí domov na priepustky,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia umelca.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Ako sa zdá, odsúdený Cinkota má skutočne slobody viac ako dosť, lebo podľa našich informácií sa chvíle vyplatili a Zuzka je tehotná. „Áno, je to pravda. Čakajú bábätko a obaja sa z toho veľmi tešia,“ dodal blízky kamarát dvojice. Fotografovi Nového Času sa dokonca podarilo brunetku nafotiť a je jasné, že pod tričkom sa jej už rysuje tehotenské bruško. S otázkami sme sa obrátili aj na budúcu mamičku, no tá do uzávierky neodpovedala.

 

Dieťa bolo v pláne

Dušan a Zuzka si už o pár mesiacov privinú svoje prvé spoločné dieťa. Dvojica po potomkovi túžila už dlhší čas. Podľa informácií Nového Času sa Cinkota s manželkou objavili aj na klinike asistovanej reprodukcie, kde si mal Dušan nechať odobrať spermie. Procedúra umelého oplodnenia ale napokon asi nebola potrebná. „Myslím si, že o umelom oplodnení nemôže byť ani reč. Dušan bol na priepustku každú chvíľku doma a neverím, že sa nechal o zábavu tvorby dieťaťa obrať,“ zasmial sa Cinkotov kamarát.

Okrem toho, že Cinkiho rodina sa čoskoro rozrastie o nového člena, ďalšou dobrou správou by mohlo byť hercovo prepustenie na slobodu. Už toto leto totiž môže Dušan požiadať o predčasné prepustenie, pretože si už odsedel tri štvrtiny trestu a vždy sa správal vzorne a disciplinovane.

Hazard s drogami

Cinki sa do hľadáčika zákona dostal už v novembri 2001 a pre drogy bol odsúdený na dva roky nepodmienečne. Na drogy doplatil aj v máji 2007, no trestu sa napokon pre nečinnosť vyšetrovateľa vyhol. Nepoučiteľný herec však spravodlivosti predsa len neušiel a návykové látky ho v decembri 2012 opäť dostali pred súd, kde si vypočul verdikt - osem rokov nepodmienečne. Jeho kolegovia sa snažili aj o jeho omilostenie, keď spísali petíciu. Vo februári 2013 ju však prezident Ivan Gašparovič zamietol.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Ilustračné foto
Váš Tip
V slovenských lesoch sa deje niečo zvláštne: Prekvapení sú aj skúsení hubári!
Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
USA tvrdia, že Čína podporuje Rusko vo vojne, minister sa nezdržal: Nepripustíme, aby...