Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.03.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Vincze nenecháva nič na náhodu: Adelu má pod absolútnou kontrolou!

Stráži si ju ako oko v hlave! Zdá sa, že moderátor Viktor Vincze (27) sa po sobáši s kolegyňou Adelou Vinczeovou (37) stal nielen jej manželom, ale aj osobným právnikom.

V rukách fešného spravodajcu sa tak ocitlo Adelino vyšportované telo, ale aj hŕba jej pracovných zmlúv. Z Vinczeho je totiž vyštudovaný doktor práv a svoju prax vykonáva práve na blondínkiných obchodných kontraktoch. Moderátor má vďaka prehrabávaniu sa v zmluvách dokonalý prehľad o tom koľko, kde a za čo Adela zarobí.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Adela našla vo svojom manželovi Viktorovi nielen spriaznenú dušu, ale aj osobného ochrancu so špecializáciou na obchodné právo. Vinczeovci, ktorí si povedali svoje áno v júni 2017, pred sebou nemajú žiadne tajnosti a to platí aj pri blondínkinom pracovnom diári. Zdá sa, že známa moderátorka si bez manželovho odobrenia netľapne na spoluprácu len tak s hocikým a atrament na jej podpise zaschne len v prípade, ak celý obchodný kontrakt prejde skúmavým okom samotného Vinczeho. „Viktor je vyštudovaný právnik a kontroluje mi všetky zmluvy,“ priznala Adela českému denníku Blesk.

 

Moderátor Televíznych novín, ktorý sa už takmer dva roky hrdí titulom JUDr., má teda dosť roboty aj mimo kamier, aby svoju polovičku ochránil pred potenciálnymi podvodníkmi. Podľa webovej stránky finstat.sk mala Vinczeovej firma v roku 2016 hrubé tržby 307 180 eur. Nie je vylúčené, že vlani to mohlo byť ešte viac a Viktor tak zrejme strávil nad manželkinými „papiermi“ celé dni i noci. Vďaka tomu, že všetko preklepol, mohol už v zárodku odhaliť čo i len najmenší náznak problému. „Pracujeme vo veľmi korektnom prostredí, ale keď už sa so mnou alebo s Adelou spisuje zmluva, je dobré, keď je v nej všetko poistené,“ vysvetlil Novému Času Viktor.

„Len využívam svoje vzdelanie pri identifikácii prípadných, mnohokrát len teoretických nástrah,“ dodal spravodajca, ktorý na druhej strane získal dokonalý prehľad, s kým a za akých podmienok Adela spolupracuje. Aj blondínka tvrdí, že zatiaľ je všetko v poriadku a "„podfukári" sa jej vyhýbajú. „Nikto sa ma ne­snažil oklamať. Mám veľmi dobré pracovné skúsenosti, ale tým, že Viktor je právnik, tak mám istotu, že tie pre mňa často nezrozumiteľné klauzuly sú v poriadku,“ priznala Novému Času Vinczeová.

Otvoriť galériu

Klauzula pre tehotenstvo?

V televíznej brandži panujú tvrdé podmienky, a tie niekedy známym tváram diktujú, aby zvážili prípadné tehotenstvo. To by mohlo skomplikovať nakrúcanie. Hviezda šou Chart Show, Trochu inak či 2 na 1 takéto drsné požiadavky v zmluve nemá. „Nič také som si zatiaľ nevšimla, že by tam bolo. Myslím, že televízna práca sa dá zvládať i v tehotenstve. Miminko sa veľmi plánovať nedá. Je to niečo, čo buď príde, alebo taktiež nie. My to nechávame na osud,“ uviedla Blesku Adela.

Plán viac oddychovať a menej robiť sa Adele zosypal ako domček z karát. Zanedbávanie súkromia si však naplno uvedomuje a krízovú situáciu rieši za horúca:

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Rowan poklad našiel pri prechádzke so psom.
Foto
Školák pri venčení psa natrafil na zvláštnosť: Zistili, čo to je, mama lapala po dychu!
Foto
Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
Nelegálna migrácia s tragickým koncom: Medzi obeťami je aj dieťa! Úrady zadržali podozrivých
Na snímke zľava Michal Šimečka a Branislav Gröhling.
Opozícia kritizuje zákon o telerozhlase: Šimečka hovorí o štátnej televízii, Gröhling tvrdí, že naráža na predpisy EÚ
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Scholz sa zaviazal podporovať Ukrajinu: Pridal sa k nemu ďalší mocný muž! Kancelár však túto vec odmieta
(ilustračné foto).
V strese sú zamestnanci, potom cestujúci: Odbory štrajk odvolali, stovky letov sa však neuskutočnia
Caution
Slovensko trápi chlad a zrážky: Neďaleko Bratislavy SNEŽÍ! Niekde napadne aj 10 centimetrov, platia VÝSTRAHY
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
V škole sa odohral vážny incident: Malo dôjsť k útoku! Podozrivú osobu zadržali
Driver due to being subject to test for alcohol content with use of breathalyzer
Chlapík za volantom nafúkal: Nevypil však ani kvapku alkoholu! Čo ho ZACHRÁNILO pred pokutou?
Ilustračné foto
Na výstavbu a opravu športovísk chcú takmer 80 miliónov eur
knife crime
Odporný čin v Čechách: Mladík znásilnil a pobodal iba 15-ročné dievča! Nasledoval ďalší horor
(ilustračné foto).
Aktualizované
Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady: Mazák a Majerník to odmietajú! Aha, čo povedali