Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.03.2018 11:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Manželia Kočišovci sa narýchlo zbavili majetku pred rozvodom: Predaj bytu pod cenu

Došlo na lámanie chleba! Manželstvo Petra Košiča (52) s jeho polovičkou Nelou (45) je v troskách a obaja by sa mali už čoskoro postaviť pred sudcu, aby svoje životy nadobro rozdelili.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Zdá sa však, že sa snažia urýchlene vyriešiť aj záležitosti okolo spoločného majetku. Ako Nový Čas informoval koncom januára, lukratívna nehnuteľnosť v centre hlavného mesta, ktorú si párik zaobstaral v roku 1998, svietila na stránke realitnej kancelárie na predaj. Vyzerá to tak, že dvojica sa chce s riešením ich rozchodu vysporiadať čím skôr, o čom svedčí aj fakt, že Kočišovci ponúkli priestranný byt pod cenu! A vážny záujemca na seba nenechal dlho čakať.

 

Peter Kočiš so ženou Nelou patrili dlhé roky medzi najstabilnejšie páry šoubiznisu. Všetkých preto šokovalo, keď na povrch vyplávala informácia, že dvojica partnerské nezhody neustála a onedlho ju čaká rozvod. Je zrejmé, že obaja sa chcú pred sudcu postaviť s tým, že majú všetky záležitosti medzi sebou vyriešené. Začiatkom januára sa totiž Novému Času podarilo zistiť, že Kočišovci začali s delením spoločného majetku.

Otvoriť galériu
Ich lukratívna nehnuteľnosť v srdci hlavného mesta sa ocitla na stránkach realitnej kancelárie a manželia za rodinné hniezdočko, kde vyrastali aj ich dcéry Sára (14) a Tereza (18), pýtali skoro 295-tisíc eur. „Cena bytu je nastavená na rýchly predaj, pretože sa dostávame na úroveň ceny okolo 1 500 eur za štvorcový meter. Aj keď byt potrebuje investíciu, cena za nehnuteľnosť je nastavená pod cenu,“ prezradil Novému Času realitný maklér Andrej Churý.

Podľa neho ide o lukratívnu oblasť mesta a Kočišovci si tak mohli vypýtať omnoho viac. „V tejto časti sa byty pohybujú v sume od 1 800 eur za štvorcový meter,“ dodal Churý. Zdá sa teda, že Kočiš s manželkou chceli rodinné hniezdočko rýchlo predať a tým zrejme aj nadobro zabuchnúť dvere za nevydareným manželstvom. Ťažkú hlavu im tak nerobila ani strata takmer 60-tisíc eur. Päťizbový mezonet si tak už našiel nového majiteľa. „Ich nehnuteľnosť je predaná. S kupcom podpísali rezervačnú zmluvu a čaká sa len na to, keď sa dvojica z bytu vysťahuje,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia Kočišovcov.

Má náhradu

Na rozdiel od manželky Nely, Kočiš vrásky na čele mať nemusí. Bez strechy nad hlavou nezostane a sám tiež určite nebude. Ako sa Nový Čas dozvedel, Kočiš vlastní ešte jednu nehnuteľnosť v centre Bratislavy. Nie je tajomstvom, že sa po jeho boku objavuje nová žena Mirka, na ktorú mohol naraziť v divadle, kde účinkuje aj on. Nová známosť mu tak zrejme padne vhod počas mesiacov príprav na rozvod. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na oboch manželov, no ani jeden sa do uzávierky nevyjadril.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to