Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.03.2018 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Herečka Vajdová 7 mesiacov po škandáloch a problémoch v televízii: Definitívna stopka v Markíze!

Už si neškrtne! Herečka Petra Vajdová (32) sa po afére, keď šoférovala pod vplyvom alkoholu, stiahla do úzadia a na verejnosti sa veľmi neobjavuje.

Na obrazovkách Markízy síce ešte donedávna účinkovala v seriáli Detektív Dušo, no ten sa skončil a rovnako aj jej úloha pred kamerami.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času však na ňu nečakajú žiadne nové projekty a ako sa zdá, brunetka je v Záhorskej Bystrici na odpis. Ako sme sa totiž z kuloárov dozvedeli, tak Vajdová sa ku kšeftu dostane už len ťažko. Prečo si modro-žltá televízia nad jednou zo svojich najväčších hviezd nadobro umyla ruky?

 

Vajdová sa na výslní Markízy vyhrievala dlhý čas. V roku 2007 začínala v Ordinácii v ružovej záhrade a objavila sa aj v projektoch Chlapi neplačú či Búrlivé víno. Po tom, ako si z nej Záhorská Bystrica vychovala jednu z najväčších hviezd, sa Petra upísala šou Let´s Dance, kde mala byť najväčším favoritom. Vajdová sa však dopustila kolosálneho prešľapu, keď ju policajti vlani v polovici augusta, krátko pred začatím relácie, načapali za volantom pod vplyvom alkoholu. Napriek tomu, že Markíza sa požiar okolo herečky snažila uhasiť, brunetke nezostávalo nič iné, ako sa kajať.

Otvoriť galériu
Po šiestich kolách driny nakoniec aj tak súťažné osadenstvo pre vážne zranenie kolena nadobro opustila. Následne sa stiahla do úzadia a diváci ju mohli vidieť len v projekte Detektív Dušo, ktorý bol nakrútený v predstihu, a teda ešte dávno pred tým, ako si Petra v televízii zavarila. Ako priznal člen štábu: „Petra sa s ostatnými účinkujúcimi veľmi nebavila. Hádky boli na dennom poriadku aj s jej tanečným partnerom.“ Je teda zrejmé, že herečka sa medzi ľudmi okolo celej šou nezapísala najlepšie, čo malo v konečnom dôsledku dosah aj na celkovú atmosféru nielen v jej zákulisí, ale aj v celej Markíze.

Podľa najnovších informácií Nového Času však ani časový odstup Vajdovej nepomohol. Zdá sa, že po problémoch, ktoré s ňou kompetentní v Záhorskej Bystrici mali, nad ňou nadobro zlomili palicu. „Počas Let´s Dance volali viacerých účinkujúcich do ďalších projektov, ako je napríklad Tvoja zvár znie povedome, no o Petre ani neuvažovali,“ povedal nám zdroj z televízie. V podobnom duchu sa vyjadrila aj Markíza. „Momentálne Petra Vajdová nefiguruje v pripravovaných projektoch Televízie Markíza,“ napísal nám šéf PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec. S otázkami k danej téme sme sa obrátili aj na Vajdovú, no tá do uzávierky neodpovedala.

Otvoriť galériu

Zostala s dlhým nosom

Markíza si svoje hviezdy vždy chránila a na dennom poriadku boli aj nové zmluvy, keď si osvedčených ľudí potiahli do ďalších projektov. Svetlými príkladmi sú Viktor Vincze a Lenka Vavrinčíková, ktorí sa po úspechu v šou Tvoja tvár znie povedome dostali až do hlavného spravodajstva, či Mária Čírová, ktorá sa stala moderátorkou obľúbenej relácie. Aby toho nebolo málo, svoju odmenu zinkasovala aj komička Evelyn, ktorá posilnila rady zábavného Kredencu.

Otvoriť galériu

Rovnako teplé miestečko si v Markíze našiel aj Vlado Kobielsky, ktorý sedí hneď na niekoľkých stoličkách. Okrem seriálu Oteckovia totiž dostal aj miesto moderátora v šou Stena či ponuku na pódium Tvoja tvár znie povedome. Ako sa však zdá, Vajdová je na čiernom zozname a dvere k ďalším úspechom jej televízia zabuchla pred nosom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Chvíle hrôzy neďaleko Trebišova: 3-ročný Tomáško sa zasekol vo dverách vlaku, mama bojovala o jeho život!
Medzinárodný súdny dvor (ICC) v Haagu
Arménsko obvinilo Azerbajdžan: Znepokojivé, čo riešili pred Medzinárodným súdnym dvorom
Ide o závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.
Foto
Párik dílerov si už neškrtne: Prehliadka odhalila ďalšiu závažnú vec
Aktualizované
Rozsudok v kauze obžalovanej exposlankyne Smeru Ľubice Roškovej: Súd ju uznal vinnou
Spôsobili obrovský rozruch: Šťavnatý bozk volejbalistiek počas zápasu!
Na snímke podnikateľ Štefan Žiga a obhajcovia Sergej Romza (v pozadí vľavo) a Radko Timkanic (v pozadí uprostred).
Podnikateľ Štefan Žiga podal sťažnosť: Čelí obžalobe z podplácania! Kto definitívne rozhodne?
Ilustračné foto
Konečne to prišlo! Úroky začnú KLESAŤ: Kedy sa príde k zmene?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová na rozlúčkovej návšteve Poľska
Čaputová sa stretla s prezidentom Poľska: Posledný rozhovor a rozlúčka!
Bratislavská krajská kriminálka objasnila sofistikovanú krádež pohonných hmôt
Foto
VIDEO zo zásahu mužov zákona: Zločin, aký sa často nevidí! Dostane vás, čo mali dvaja chlapi spáchať
Ilustračné foto
Veľký krok proti AI: Ak niekto vytvorí TOTO, môže skončiť v base
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Šimkovičová o upravenej verzii zákona o STaR: Prezradila, kedy ho chce predložiť vláde!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Dohoda medzi envirorezortom a KDH: Takto sa zmení zákon o odstrele medveďov