Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.03.2018 11:06 | Prominenti | Domáci Prominenti

Na galašou Vtipnejší vyhráva je všetko pripravené: Namiesto Labudu († 73) vystúpi legendárny spevák

Uctia si jeho pamiatku! Smrť legendárneho herca Mariána Labudu († 73) zarmútila celé Slovensko a navždy prekazila jeho plány vrátiť sa späť medzi fanúšikov.

V nich mu mal pomôcť jeho syn Majo (43) a kolega Oldo Hlaváček (83) so synom Ivom (52). Humorno-spevácky projekt Vtipnejší vyhráva, ktorým chceli zabávať ľudí v rôznych kultúrnych domoch, sa však napokon predsa len dočká realizácie. A hoci v ňom Labuda už, žiaľ, nevystúpi, na scéne sa objaví Dušan Grúň (75)!

 

Legendárny Labuda († 73) nečakane odišiel do hereckého neba 5. januára. Príčinou malo byť zlyhanie jeho srdca, no spolu s ním zomreli aj všetky nádeje na jeho návrat do brandže. Marián totiž veľmi túžil opäť hrať a zabávať fanúšikov, v čom mu mal pomôcť hudobno-humorný projekt Vtipnejší vyhráva.

Otvoriť galériu
Slzy smiechu napokon vystriedal plač za umelcom, ale retro galašou sa napokon predsa len dočká realizácie. „Rozhodol som sa, že na počesť môjho veľmi dobrého priateľa Mariána Labudu tento projekt s mojím synom Ivom a Mariánovým synom Majom spravíme. Chceme mu takto vzdať hold,“ povedal Novému Času herec Oldo Hlaváček. Partička sľubuje ľudovú šou plnú vtipu a vzácnych spomienok. „Zábava sa robí najmä v televízii, všetci sa tam rehocú, smejú, ale my pred obrazovkami si hovoríme: ,Čomu sa smejú?´ Toto bude program pripravený preto, aby sa smiali diváci, budú to veľmi starostlivo spísané a naskúšané scénky, monológy a pesničky,“ doplnil pre Nový Čas Hlaváček starší s tým, že partia už má všetko pripravené.

 

Súčasťou programu, ktorý sa uskutoční v obci Stará Halič už 28. apríla, bude aj pietna spomienka na hereckú legendu. Miesto Labudu seniora napokon zaujme známy spevák. „Poprosili sme Dušana Grúňa, či nám s tou spomienkou a celým projektom pomôže a on súhlasil. Všetko je zariadené a vybavené,“ dodal.

Mal to byť jeho veľký návrat

Myšlienka „ušiť“ známym otcom projekt priamo na telo skrsla v hlavách synov hercov. „Raz pri pivku sme sa rozprávali s Majom Labudom, že by sme mohli vymyslieť nejaký projekt pre našich otcov. Keď človek nepracuje, začína sa pomaličky opúšťať, a to sme nechceli dovoliť,“ povedal nedávno Novému Času Ivo Hlaváček. Nebohý Marián, na ktorého tvorcovia posledné roky akosi pozabudli, sa veľmi potešil. „V lete sme sa začali stretávať doma a v ateliéri a vymýšľať celý program,“ uzavrel.

Čo Marián († 73) chystal?

 

Vtipnejší vyhráva mala mať premiéru v marci v Košiciach. Mal to byť darček pre fanúšikov, na ktorom pracovali pol roka. Moderovať ju mal Mirec Babjak. Plánovali 2 až 3 vystúpenia za mesiac plné spevu, vtipných príhod a spomienok Labudu († 73) a Hlaváčka v slovenských i českých kultúrnych domoch. Diváci by sa pýtali otázky, herci odpovedali, bolo by to teda interaktívne.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali