Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.02.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Malachovský poriadne zavaril Danglovi aj Markíze: Nečakaný odchod z Kredenca!

Kolegov nechal v štichu! Sväťo Malachovský (45) je komediálny herec, ktorý sa preslávil účinkovaním v markizáckom seriáli Kredenc.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Podľa najnovších informácií však televízii i produkčnému tímu poriadne zavaril, keď náhle oznámil, že z dlhoročného projektu odchádza. Jeho tvorca Dano Dangl (43) tak musel na poslednú chvíľu hľadať náhradu. Aby toho však nebolo málo, nečakaná výmena pobúrila aj vedenie v Záhorskej Bystrici, ktoré si malo Dangla zavolať na „koberček“. Kto nakoniec Sväťa nahradí?

Markíza už usilovne pripravuje nové časti zábavnej relácie Kredenc, ktoré sa majú na obrazovke objaviť v polovici marca. Hneď v začiatkoch však tvorca Dano Dangl narazil na problém, keď mu jedna z kľúčových postáv oznámila, že končí. Herec Sväťo Malachovský, ktorý si od roku 2014 získal veľa fanúšikov, totiž šou nečakane opúšťa. Na Danglových pleciach tak zostala starosť, kto jeho miesto zaplní. „Prišlo k tomu dohodou. Sväťo mi oznámil, že by si chcel od tohto projektu oddýchnuť a venovať sa viac vlastným veciam. Myslím si, že si chce viac užívať rodinu,“ prezradil Novému Času Dangl, ktorý sa tak poriadne zapotil, aby nahradil skúseného zabávača.

Podľa informácií Nového Času sa zmeny nepáčili ani šéfstvu v Záhorskej Bystrici. „Vedenie si Dana zavolalo na koberček a chcelo, čo sa týka celej veci, vysvetlenie. Nakoniec sa však zdá, že Danglova náhrada zalepila kompetentným oči a oni sú s jeho výberom viac ako spokojní. „Ono to nie je tak, že komediálnych hercov je u nás plno a môžem sa v nich prehrabávať,“ vysvetlil nám Dangl, ktorý siahol po ostrieľanom hercovi, s ktorým už v minulosti spolupracoval. „Peter Sklár je vynikajúci komediálny herec, a tak moja voľba bola úplne logická,“ dodal.

Otvoriť galériu

Rovnako nadšený je z novej spolupráce aj Sklár, ktorý si po boku Petry Polnišovej, Romana Pomajba či samotného Dangla zahral už v relácii SOS, ktorá sa kedysi vysielala na RTVS. „Veľmi sa na to teším,“ napísal Novému Času Peter. Markíza túto informáciu potvrdila, avšak k detailom odchodu sa kompetentní nevyjadrili. „Je pravda, že sa Sväťo Malachovský v ďalších častiach Kredenca neobjaví,“ povedal riaditeľ PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec. Malachovský na naše otázky do uzávierky neodpovedal.

Vytesnil len Markízu?

 

Malachovský okrem Markízy pôsobí aj na Kolibe, kde v televízii JOJ nakrúca reláciu Super Karaoke. Podľa informácií hovorkyne televízie Lucie Kulihovej je však jasné, že Sväťo zrušil len niektoré svoje projekty - a iné si, naopak, ponechal. „Sväto Malachovský momentálne natáča nové časti Super Karaoke. Ďalšiu spoluprácu s ním do budúcnosti nevylučujeme,“ uzavrela.

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO