Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.02.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Poriadne dusno pred rozvodom Andreja Bičana: Z čoho má jeho žena Edita strach?!

Nechce nič povedať! Moderátor Andrej Bičan (43) sa čoskoro stane slobodným mužom, keď by mal v lete podstúpiť rozvodový súd s manželkou Editou (41).

Ako Nový Čas začiatkom decembra informoval, dôvodom má byť mladá študentka Michaela (23), s ktorou Bičan už dokonca žije v jednej domácnosti. Zatiaľ čo však moderátor sem-tam niečo prezradí a poodhalí pozadie svojho skrachovaného vzťahu, jeho žena drží bobríka mlčanlivosti. Stoja za Editinou zdržanlivosťou obavy? Podľa našich informácií sú totiž v manželstve Bičanovcov veľkou otázkou nielen starostlivosť o deti - Ninku (8) a Aničku (11), ale aj majetky.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Pomer Andreja Bičana s mladou Michaelou sa prevalil začiatkom decembra, keď fotograf Nového Času prichytil dvojicu v Nízkych Tatrách. Potom už Bičanovi nezostávalo nič iné, ako sa k novej láske priznať. „Moje manželstvo sa po 11 rokoch rozpadlo. Šance na záchranu stroskotali. Momentálne prebiehajú ukončovacie procesy,“ povedal vtedy moderátor. Tu však jeho vyjadrenia neskončili a postupne odokryl omnoho viac, keď priznal nové hniezdočko s mladou priateľkou, či dokonca túžbu, aby mohol svoje deti vychovávať v striedavej starostlivosti.

Zatiaľ čo sa hviezda relácie 5 proti 5 rozrozprávala na všetky strany, manželka Edita stále zaryto mlčala. Nový Čas sa na ňu obrátil, no veľmi jej do reči nebolo. „S Andrejom sme sa dohodli, že sa do médií vyjadrovať nebudeme a ja sa snažím svoju časť dohody dodržať,“ napísala Novému Času Bičanova manželka, ktorá na rozdiel od moderátora o detailoch ich rozvráteného manželstva hovoriť odmietla. Prečo sa však bojí rozprávať, keď jej manžel podľa jej slov porušuje dohodu? Azda má strach zo samotného moderátora, alebo je za tým strach zo straty detí či veľkého majetku, ktorý spolu nadobudli? K týmto veciam sa Edita Bičanová vyjadriť nechcela.

 

Ako sme sa však od dobre informovaného zdroja dozvedeli, za hrobovým tichom, ktoré sa ozýva z Editinej strany, môžu byť naozaj obavy z budúcnosti a ďalšieho fungovania. „Edita by chcela dievčatá do svojej starostlivosti. Nemyslí si totiž, že mladá žena, ktorá nik­dy nepracovala a tri roky funguje ako priateľka staršieho muža, by mala byť osobou, ktorá by jej deti vychovávala,“ povedal nám rodinný kamarát Bičanovcov. Podľa našich informácií malo dokonca už prebehnúť aj prvé sedenie ohľadom starostlivosti o deti, na ktorom však manželia nemali prísť ku konečnej dohode. Je teda možné, že otázka týkajúca sa ich najväčších pokladov narobí v rozvodovom konaní ešte poriadny vietor.

Pôjde o vysoké sumy

Andreja a Editu však nespájajú len dve dcéry - Ninka (8) a Anička (11), ale aj rozsiahle majetky, ktoré dvojica za jedenásť rokov manželstva nadobudla. Bičanova hviezda od účasti v relácii Tvoja tvár znie povedome závratne stúpla, čo sa odzrkadlilo aj na tržbách jeho firmy. Tá v roku 2016 vykazovala zisk takmer 180-tisíc eur. A to rozhodne nie je všetko. Manželov spájajú aj nehnuteľnosti.

Okrem iného dom v bratislavskej Ivanke pri Dunaji, ktorý Andrej prenechal Edite s deťmi a sám sa presťahoval k priateľke. S tou býva v prenajatom dome vo Vrakuni, kde však so zamilovaným párikom žije aj jeho syn z prvého manželstva Michal (20).

Majú si čo deliť

Bičanovci si budú rozoberať poriadne veľký majetok. Okrem domu v Ivanke pri Dunaji totiž vlastnia niekoľko ďalších nehnuteľností. Jednou z nich je aj dom v Trnave, kde sídli Editina jazyková škola. Aby toho nebolo málo, tak v hlavnom meste vlastnia dva nebytové priestory, ktoré majú podľa odhadov Realitnej únie SR hodnotu takmer 500 000 eur. Okrem toho zdedila Edita rodinný dom vo Veľkej Mači a Bičanova firma v roku 2016 vykázala zisk skoro 180-tisíc eur.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo