Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.02.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátora Bičana čaká rozvod, nebude to však jednoduché: Hrozí nemilosrdná vojna!

Má v tom jasno! Moderátor Andrej Bičan (43) len nedávno priznal novú lásku Michaelu (23), s ktorou žije už viac ako rok v spoločnej domácnosti.

Zabávač je však stále ženatý s jazykárkou Editou (41), s ktorou má aj dve dcéry - Ninku (8) a Annu (11). Rozvod je už za dverami a Bičan sa čoskoro postaví pred sudcu, kde sa bude pojednávať nielen o konci jeho jedenásťročného manželstva, ale aj o maloletých deťoch. Hviezda relácie 5 proti 5 dúfa, že sa s Editou dohodnú a pre svoje deti urobia to, čo je v ich najlepšom záujme. 

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Vzťah Andreja Bičana s manželkou Editou je v troskách, o čom informoval Nový Čas ešte začiatkom decembra minulého roka. Rodičia Ninky (8) a Aničky (11) tak okrem iného preberajú aj starostlivosť o ich spoločné deti. Ako sa však zdá, dvojica nevie nájsť spoločnú reč a ich najväčšie poklady ešte môžu celú situáciu okolo hladkého rozvodu poriadne zdramatizovať. Podľa informácií Nového Času už medzi manželmi sa uskutočnil rozhovor týkajúci sa starostlivosti o potomkov, no, ako sa zdá, na ničom sa nedohodli. „Andrej a Edita už mali stretnutie kvôli starostlivosti o deti. Nevedeli sa však zhodnúť, a tak je možné, že nakoniec bude rozhodovať sudca,“ povedal nám zdroj z okolia Bičanovcov.

Kameň úrazu môže byť v tom, že Edita chce dcéry do svojej starostlivosti, čo zrejme zabávač odmieta. Z jeho slov je totiž jasné, že o dievčatká sa chce starať v rovnakej miere ako jeho manželka. „Predstava tam je, samozrejme. Chcem striedavú starostlivosť a myslím si, že niekde sa na tom s manželkou dohodneme,“ prezradil Novému Času Andrej.

Otvoriť galériu
Bičan má s manželkou dve dcéry.
Zdroj: Lucia P. Undersserová

V minulosti už totiž manželia dokázali, že keď chcú, tak sa dohodnúť vedia. „Rodičovské povinnosti sa snažíme s manželkou deliť tak, ako nám to pracovné povinnosti dovoľujú,“ vysvetlil nám vtedy zabávač. V období Vianoc a Nového roka totiž riešili, kedy a s kým ich dcérky budú. Andrej tak strávil polovicu Štedrého dňa a Silvestra nielen po boku mladej priateľky, ale spoločnosť im robili aj dcéry a jeho syn Michal z prvého manželstva.

Delia sa o dom s jeho synom

 

Moderátor sa zo spoločného domu v Ivanke pri Dunaji odsťahoval a nechal ho manželke a deťom. Sám si založil nové hniezdočko s o dvadsať rokov mladšou priateľkou Michaelou. S tou si prenajal nehnuteľnosť v širšom centre Bratislavy. „Áno, máte správne informácie. Môžem potvrdiť, že so svojou partnerkou Miškou žijem pod jednou strechou. Máme v prenájme rodinný dom v Bratislave, do ktorého sme sa presťahovali v septembri,“ priznal otvorene Novému Času moderátor. Kto by si však myslel, že jednoposchodovú nehnuteľnosť obýva len Andrej s priateľkou, tak ten sa mýli. „Býva tam s nami od septembra aj môj syn Michal z prvého manželstva,“ dodal Bičan.

DILEMU RIEŠILI INÉ PROMINENTNÉ PÁRY

Andy Kraus a Daniela Krausová

- Scenárista sa so svojou polovičkou dohodol tak, že syn Boris (16) a dcéra Zoja (13) zostanú v starostlivosti matky.

Miriam Kalisová a Martin Šmahel

- Moderátorka a fitnesák sa o dcérku Miu (4) chceli starať rovnako, a tak zvolili striedavú starostlivosť.

Sväťo Malachovský a Ľubica Čekovská

- Dvojica síce nemá striedavú starostlivosť, ale obaja sa rozumne dohodli a syna Tea (6) vychovávajú v rovnakej miere.

Čo je striedavá starostlivosť?

Róbert Bános, advokát

- Pri striedavej starostlivosti je maloleté dieťa zverené do starostlivosti striedavo obom rodičom na presne stanovené časové obdobie. To má predovšetkým zabezpečiť primeraný kontakt s oboma rodičmi, čo by malo byť aj v jeho najlepšom záujme. Zákon o rodine uprednostňuje skôr dohodu rodičov pred autoritatívnym súdnym rozhodnutím, pretože sa predpokladá, že rodičia maloleté dieťa najlepšie poznajú, poznajú jeho potreby a záujem. Ak však nevedia rodičia nájsť spoločnú reč, tak o zverení detí do starostlivosti jedného z rodičov rozhodne súd buď po konzultácii s príslušnými orgánmi a znalcami, alebo po výsluchu samotných detí.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!