Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Brutálna bitka policajtov z Maduníc na súde: Zbitá vodička Michaela detailne opísala osudnú noc

Už neboli frajeri! Traja policajti, ktorí v auguste 2016 po policajnej naháňačke pri Trnave brutálne dokopali mladú vodičku Michaelu (24), sa v utorok po prvý raz postavili pred sudcu trnavského súdu.

Tváre si neustále zakrývali kapucňami a nedokázali zo seba dostať ani ospravedlnenie dievčine, ktorú vtedy mlátili hlava-nehlava. Útla Michaela, ktorá vtedy za volantom sedela bez vodičáka, si tak na prežitú hrôzu musela znova spomínať.

Naháňačka ako z akčného filmu sa začala v Trnave a skončila až v Maduniciach, pričom policajti na auto, ktoré šoférovala Michaela (24), vypálili 13 striel. Po tom, čo vozidlo zastalo, muži zákona vystúpili a šoférku dokopali. Polícia najskôr uverejnila len časť videa, kde nebolo drastický zásah policajtov vidieť. Neskôr však exkluzívne Nový Čas získal celé video z policajného zásahu, kde bolo jasne vidieť, ako muži zákona kopú dievčinu, keď už ležala na zemi. Traja policajti sa pritom náramne na brutálnej bitke zabávali.

Otvoriť galériu
Dnes sa však situácia zmenila. Policajti si v utorok na trnavskom súde zakrývali tváre a nikto z nich nechcel nič komentovať. Všetci traja na súde vyhlásili, že im je ľúto celej situácie, dvaja z mužov zákona ale zároveň tvrdili, že sú nevinní. Hlavný aktér, ktorý s úsmevom kopal do nevinnej dievčiny však priznal svoju vinu. „Je mi to ľúto. Bol som v strese a v zlom citovom rozpoložení. Ľutujem to každý jeden deň odkedy sa to stalo,“ povedal obžalovaný policajt.

Otvoriť galériu

Bitku si nepamätá

 

Ťažké to mala aj samotná Michaela, ktorá sa policajtom na súde prvý raz musela pozrieť do očí. „Spomínam si na to veľmi dobre. Chcem na všetko zabudnúť, ale to sa nedá. Viem, že som spravila chybu, keď som nezastavila, no bála som sa. Nemala som vodičák a bola som zdrogovaná,“ hovorí dievčina, ktorú pri naháňačke zasiahli aj policajné guľky. „Najskôr mi strelili do hrude a keď som už vystúpila z auta, strelili mi do ucha. Následne som spadla na zem,“ pokračuje s tým, že bitku si nepamätá. „Bola som zdrogovaná pervitínom a odpadla som. Prebrala som sa až v nemocnici vo veľkých bolestiach. Až neskôr som zistila, čo sa vlastne stalo a ako ma policajti dokopali. Je to strašné, veď som útla a oni chlapi ako hora. Kľudne ma mohli zabiť,“ hovorí.

Michaelu súd ešte v minulom roku obvinil zo spáchania priestupku v doprave, za čo jej bola uložená pokuta vo výške 800 eur. „Tiež po dobu piatich rokov nesmiem viesť žiadne motorové vozidlo a bola mi uložená trojročná podmienka,“ dodáva. Obžalovaným policajtom za zneužívanie právomoci verejného činiteľa hrozí až 10 rokov za mrežami. Sudca pojednávanie odročil na marec s tým, že chce vypočuť ďalších svedkov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Moderátor sníva o ceste do Bhutánu.
Foto
TRAPAS Martina Nikodýma: On o ničom nevedel, no keď to zistil... Ja vás zabijem!
Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Podnikateľ bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.
Chorého Fedora Flašíka previezli do cudziny: Zachránia ho na klinike prominentov?!
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje