Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.02.2018 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
ExkluzívneFotoVideo

Petra Bernasovská vysvetľuje stretnutie s cudzím mužom: Niečo tu nesedí! Tretia verzia tajných schôdzok

Prudko zmenila rétoriku! Petra Bernasovská (47) bola minulý týždeň Novým Časom prichytená v spoločnosti neznámeho muža v byte v bratislavskej Dúbravke.

Po tom, čo sa najskôr nevedela rozpamätať, že tam vôbec bola, prišla s vysvetlením, že išlo o respondenta - právnika. O pár dní však ponúkla verziu, že išlo o jej maséra! Nový Čas sa s týmto mužom spojil a vysvitlo, že na masírovaní nesedí hneď niekoľko vecí. Bernasovská identitu nového chlapa predostrela na párty v Bratislave, kam prišla aj s manželom Ľudovítom Jakubove (53). No hoci sa usmieval na všetky strany, reč jeho tela prezrádzala niečo celkom iné.

Bernasovská minulý piatok vychádzala z bytu v bratislavskej Dúbravke, kam podľa suseda bývajúceho na tejto adrese chodieva pravidelne niekoľkokrát do týždňa, a to približne na tri hodiny. Táto utajovaná romanca má podľa jeho tvrdenia trvať už dva roky. Nový Čas minulý týždeň moderátorku skutočne zastihol v prítomnosti neznámeho muža, ako vychádzajú z istého paneláka a následne spolu odišli autom. Bernasovská vtedy o tajomnom spoločníkovi tvrdila, že je to jeden z jej respondentov, ktorý je právnikom a bola ho nahrávať do svojej relácie. Dokonca ho zaviezla aj na bratislavskú železničnú stanicu. O štyri dni neskôr však prišla s úplne inou verziou. „Keď som si otvorila noviny, pozerám, ale však to je ten masér, ku ktorému ja už roky chodím na masáže! To je tiež v Dúbravke, ale na inom mieste,“ vyšla s celkom iným tvrdením moderátorka, ktorá si v utorok večer vyšla do spoločnosti s manželom Ľudovítom Jakubove. Dvojica naklusala na párty v centre Bratislavy s úsmevmi od ucha k uchu a snažili sa vytvoriť dojem, že harmonickejší manželský pár by ste široko-ďaleko nenašli.

 

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Strnulý manžel

 

Reč ich tela však prezrádzala niečo úplne iné. „Úsmev Mravca na fotografii je maska, v skutočnosti sa za touto maskou usadili neistota, strach či istá dávka utrpenia," povedala o správaní moderátorkinho manžela odborníčka na neverbálnu komunikáciu Daniela Paculíková. Jakubove sa neuvoľnil ani potom, čo mu manželka vtisla na líce bozk, alebo si položila ruku na jeho plece. Namiesto objatia či šťastného výrazu mal za chrbtom zaťaté päste a na tvári strnulý úsmev. Nový Čas oslovil aj samotného maséra, o ktorom sa Bernasovská zmienila. „Chodieva na masáž niekedy raz za týždeň, niekedy raz za dva týždne. Je to pár mesiacov," uviedol Milan Vámosi, ktorý ju podľa jeho slov pozná už tri roky a nič spolu nemajú. Ako sa nám však podarilo zistiť, v spomínanom paneláku nebýva. „Robím tam masérske služby, ale nie je to tam oficiálne. Masírujem tam, lebo sú tam vytvorené vhodné podmienky," tvrdí masér. Sused, ktorý na tejto adrese býva, však neveriacky krúti hlavou. „Neviem o tom, že by v tomto paneláku niekto robil masáže, meno Milan Vámosi mi nič nehovorí. Bernasovská sem určite nechodí len pár mesiacov, vídam ju tu už dva roky. A masáž zvyčajne trvá hodinu, nie tri alebo štyri hodiny, ktoré tam zvykne tráviť," myslí si sused, ktorý dodal, že moderátorka chodieva na tieto návštevy vždy zamaskovaná, aby ju nikto nespoznal. Aký je teda moderátorkin skutočný dôvod pravidelných návštev v Dúbravke, je zatiaľ otázne. Jasno v tom podľa všetkého nemá ani Bernasovskej manžel. „A ja tomu neverím. Všetkému. Všetko je opak ničoho," vyjadril sa záhadne. 

Bernasovskej verzie:

1. Petra sa najskôr nevedela vôbec rozpamätať, kde presne uplynulý piatok bola a na stretnutie s neznámym mužom odpovedala, že to je blbosť.

2. Po krátkom čase začala tvrdiť, že to bol respondent do jej relácie. Konkrétne právnik, ktorého následne zaviezla na železničnú stanicu.

3. Na utorkovej párty výpoveď zmenila. Podľa jej slov to bol muž, ktorý ju masíruje v dúbravskom byte už niekoľko mesiacov. 

Čo si myslí odborníčka na reč tela

Daniela Paculíková

- Úsmev Mravca na fotografii je maska, v skutočnosti sa za touto maskou usadili neistota, strach či istá dávka utrpenia. Petra je dosť akčná na to, aby všetky prekážky s jej typickou hravosťou preskočila a následne si užívala život, lebo to tak chce.

- Ruky za chrbtom jednoznačne vyjadrujú snahu chrániť si ho pred ďalšími údermi zozadu, odmietanie ústretovosti voči manželke ako osobe, ale i jej pózam pred fotoaparátom.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej