Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.02.2018 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Herec Kramár stavia luxusnú vilu pri jazere, toto však nečakal: Vážne problémy!

Ešte ani poriadne nestojí a už robí galibu!

Stavba luxusnej vily herca Maroša Kramára (58), ktorá vyrastá na brehu jazera Nové Košariská I neďaleko Bratislavy, má vážne problémy. Podľa zistení Nového Času mala nedávno začať „štrajkovať“ strecha lukratívnej nehnuteľnosti a museli na ňu nabehnúť robotníci s lopatami v rukách.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Kramár, ktorý vlastní niekoľko bytov a domov v hlavnom meste, sa pripravuje na pokojnú jeseň svojho života. Tú by rád strávil v tichom prostredí jazera Nové Košariská I. Práve tam, na pozemku s výmerou 421 m², vyrastá jeho rodinné sídlo s dvoma nadzemnými podlažiami. „Všetci sa ma pýtajú, čo tam budem robiť. Ale ja sa už teším, že tam budem iba sedieť, pozerať na tú vodu a budem si k tomu niečo čítať,“ vysvetlil nedávno herec pre magazín Receptář, ktorý sa však poriadne prerátal a rodiaca sa vila si medzitým stihla vyžiadať akčný zásah i ďalšie peniaze svojho gazdu. Zdá sa, že investícia, ktorú realitný maklér ohodnotil na 400 000 eur, už má prvé trhliny a celý projekt môže o pár tisíc eur predražiť.

„Kramár má problémy so strechou. Vyzerá to tak, že mu zateká,“ tvrdí zdroj Nového Času. Romantický výhľad na vodnú plochu tyrkysovej farby by tak bez odbornej pomoci mohla skaziť voda kvapkajúca na Marošovo čelo priamo z deravej strechy domu. Túto informáciu sme preverili priamo na stavenisku. Hoci prítomným robotníkom nebolo do reči, pracovné nástroje, ktoré používali, hovorili aj za nich.

Chlapi na fuške pre celebritu ostošesť fúrikovali štrk, ktorým je pokrytá celá strecha. Na záberoch je vidieť, že fólia, prípadne asfaltové pásy sú odhrnuté a prebehlo tam pátranie po zdroji problémov. Pri našej predošlej návšteve miesta výstavby bolo, zdá sa, všetko v poriadku. Nedávna štedrá nádielka snehu však mohla odhaliť chyby a nedostatky na luxusnej vile, kam sa herec po nedávnych chýroch o manželskej kríze zrejme nasťahuje so svojou manželkou Natašou Nikitinovou a ich tromi deťmi Tamarou, Timurom a Markom. Nový Čas včera oslovil Kramára, ale na naše otázky nereagoval.

 

Opravy za tisícky eur

,,Pri opravách sa zisťuje, kde stojí voda, čo býva občas komplikované, pretože problém môže byť naľavo a voda steká po paneli na pravej strane. Štrkové príťaže niekedy robia problémy. Bezspádovú strechu vyspádujeme. Dáva sa tam stok, polystyrén, modifikované asfaltové pásy. Tie sú lepšie ako fólia. Cena závisí od toho, aké je tam zateplenie, či je tam polystyrén, či treba urobiť demontáž, odsunúť štrk. Individuálne sa cena môže vyšplhať od stoviek až do niekoľkých tisícok eur," povedal pre Nový Čas profesionálny strechár.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov