Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2018 05:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bývalá misska Lakatošová po finančných problémoch: Ťaží z pôsobenia v Let´s Dance!

Čo si tvrdo vydrela na tréningoch, to sa teraz snaží zúročiť! Miss Československo 1993 Silvia Lakatošová (44) bola hviezdou poslednej série šou Let´s Dance.

Sexi brunetka s iskrivým pohľadom sa po boku partnera Davida Schavela (30) pretancovala až do finále markizáckej relácie. Lakatošová však nie je len učenlivá tanečnica, ale tvrdá podnikateľka! A hoci firma, v ktorej je Silvia konateľkou, nedávno riešila finančné problémy, samotná kráska zrejme našla spôsob, ako si prilepšiť!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Niekdajšia tanečnica z Lúčnice Lakatošová po tom, čo zahviezdila v Let´s Dance, úročí popularitu aj mimo obrazoviek Markízy. Podnikateľka sa totiž rozhodla staviť karty na tanec. „Silvia vystúpi s tanečným partnerom Davidom Schavelom na februárovom Plese Košičanov,“ tvrdí zdroj Nového Času.

Silvia krátko po skončení šou priznala, že s tancom chce pokračovať. A zdá sa, že tam, kde sa snúbi zisk s potešením, má šéfka súťaže krásy o dôvod viac zavlniť sa. „Súkromné akcie sú veľmi dobre platené a Silvia patrí medzi známe tváre, nečudo, že pôjde plesať a ešte si aj privyrobí,“ myslí si náš zdroj. Podľa našich informácií si môže účtovať niekoľko sto eur, ale vylúčená nie je ani pláca vo štvorcifernej hodnote. Za jednu časť Let´s Dance, ktorá zahŕňala aj niekoľkohodinové tréningy, si pritom kráska mohla vypýtať vyše 2 000 eur.

 

Problémový biznis

Eurá k dobru jej prídu vhod aj preto, že súťaž krásy už zrejme nie je zlatou baňou ako kedysi. Firma, v ktorej je Silvia konateľkou, v decembri požiadala Kanceláriu Národnej rady Slovenskej republiky o neskoršie splatenie dlhu 15 580 eur za prenájom priestoru na Bratislavskom hrade, kde organizovala ostatnú „missku“.

Lakatošová to zdôvodnila meškajúcimi platbami od svojich dlžníkov. „Vzhľadom na to, že splácanie faktúr od dodávateľov je ešte v procese, požiadala som o odklad splatnosti mojej faktúry,“ uviedla Silvia. Tá však odmieta, že by si potrebovala privyrábať. „Nie je to záležitosť financií. Ide len o jedno exkluzívne vystúpenie. Organizátorom sa páčilo naše tango a valčík, tak nás oslovili. Keďže Vlado Kobielsky s Dominikou Chrapekovou už na plesoch vystupovali, tak som prijala toto účinkovanie aj ja s Davidom,“ povedala Lakatošová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Spojenými arabskými emirátmi sa prehnali silné búrky.
Foto
Zúfalá situácia v Dubaji: Z masívnych záplav sa stále spamätávajú! Čo si letisko nachystalo pre cestujúcich?
Ilustračné foto
Slováci sa zapojili do zbierky pre Ukrajinu: Silný odkaz vojakov priamo z línie!
Ilustračné foto
Dočkáme sa poklesu cien benzínu? Analytik reaguje: Takto to bude vyzerať najbližšie týždne!
Ilustračné foto
Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!
Lela Ceterová chce vraj už skoncovať s plastikami.
VYTOČENÁ Lela Vémola: Deň na ho*no a ešte ma zastavia policajti! Sťažuje sa, že za TOTO dostala pokutu
20th June 2020: Rear view of two male Police Scotland officers on duty in Edinburgh, during a Black Lives Matter demonstration in St Andrew Square, during the Coronavirus pandemic. One officer is wearing protective rubber gloves. Both officers are wearing high visibility jackets with their police uniforms, with the police logo on the back. They are standing looking down the street, keeping surveillance of the crowds. They have handheld radios attached to their jackets to communicate with colleagues.
Manžel expremiérky sa zmieta v problémoch: Polícia ho obvinila zo sprenevery
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov
Lavrov si servítku pred ústa neberie: Jasné oznámenie od Ruska! KOMU ho adresovali?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Polícia zastavila dvoch mužov: Ani vo sne by im nenapadlo, čo u nich objavia!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?